Görüş Bildir
Haberler
Aşırı Sağcı İsrailli Milletvekili Kin Kustu !

Aşırı Sağcı İsrailli Milletvekili Kin Kustu !

Papi Culo
14.07.2014 - 05:56 Son Güncelleme: 14.07.2014 - 13:10

İsrailli Aşırı Sağcı Milletvekili Kin Kustu

İsrailli aşırı sağ kadın milletvekili Ayelet Shaked, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği operasyonlara destek vererek, “Hepsi bizim düşmanımız ve onların kanı bizim elimizde olmalı. Bu öldürülen teröristlerin anneleri içinde geçerli. Annelerin oğullarının peşinden gitmeleri adil olur. Ölmeliler ve evleri yıkılmalı ki bir daha terörist yetiştiremesinler” dedi.

İsrailli gazeteci Mira Bar Hillel, İsrailli parlamenterin Filistinlilerin öldürülmesini olağan gösteren açıklamalarından sonra İsrail Pasaportunu yakmayı düşündüğünü açıkladı.

İsrail parlamento üyesi Ayelet Shaked, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılardan sonra gerçekleşen can kayıplarının ardından yaptığı açıklamalarla pek çok kesimin tepkisini çekti. Kadın parlamenter, kişisel Facebook sayfasında, Filistin’de sivillerin öldürülmesini tasvip ettiğini belirttiği bir not paylaştı.

Ayelet Shaked’in öldürülen Filistinli siviller için paylaştığı not:

“Bütün teröristlerin arkasında onları destekleyen onlarca kadın ve erkek var. Onların desteği olmadan bu teröristler amaçlarına ulaşamaz. Onların hepsi bizim düşmanımız ve onların kanı bizim elimizde olmalı. Bu öldürülen teröristlerin anneleri içinde geçerli. Annelerin oğullarının peşinden gitmeleri adil olur. Ölmeliler ve evleri yıkılmalı ki bir daha terörist yetiştiremesinler.”

Kaynak: http://www.papiculo.com/filistinli-an...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0