Görüş Bildir
Haberler
Ashton Kutcher Telefon Tasarlayacak

Ashton Kutcher Telefon Tasarlayacak

Caner
02.03.2014 - 00:06

Ashton Kutcher Telefon Tasarlayacak

BlackBerry Alicia Keys’i kreatif direktör olarak işe almıştı; Lenovo ise işi bir adım öteye götürerek, yeni akıllı telefonlarını Ashton Kutcher’a tasarlatmaya karar verdi…

Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı yeni akıllı telefonlarıyla dikkat çeken Lenovo’nun, Motorola satın almasıyla 2014′te mobil pazarda daha büyük işlere imza atması bekleniyor ve tabii ki, aktör Ashton Kutcher’ın firmanın akıllı telefonlarını tasarlaması bu beklentiler arasında değildi.

Lenovo’nun pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısısı David Roman, Kutcher’ın yeni akıllı telefonların tasarım sürecine dahil olacağını doğruladı ve her ne kadar kulağa garip gelse de, bunun doğru olduğunu ve Kutcher’ın bu işte yetenekli olduğunu belirtti. Kutcher, Lenovo’nun satışa sunacağı yeni bir akıllı telefon serisinin tümünü tasarlayacak.

Ashton Kutcher’ın önünde, Alicia Keys gibi bir örnek var. Bu yılın başında BlackBerry ile yolları ayrılan Keys’in attığı bir Tweet’in iPhone kullanılarak atıldığı ortaya çıkınca, Keys’in sadakati ve samimiyeti sorgulanmaya başlandı. Keys, hesabının hack’lendiği açıklamasını yapsa da, BlackBerry macerası bitti.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/03/ashto...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0