Görüş Bildir
Haberler
Artık Windows Phone'un da Dosya Yöneticisi Var

Artık Windows Phone'un da Dosya Yöneticisi Var

Batuhan
03.06.2014 - 13:55

Artık Windows Phone'un da Dosya Yöneticisi Var

Microsoft’un yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 8.1’in en büyük eksiklerinden olan dosya yöneticisi sonunda uygulama mağazasına geldi.

Microsoft, geçtiğimiz nisan ayında Preview for Developers programına ücretsiz olarak kayıt olanlara Windows Phone 8.1′i (WP 8.1) indirme imkânı tanıdı. Sadece geliştiricilerin indirebildiği güncelleme, birçok yeni özellikler sunsa da eksiklikleri bulunuyordu. Microsoft, bunlar üzerinde çalışmalarını sürdürüyordu. WP 8.1 güncellemesinin büyük eksiklerinden olan dosya yöneticisi ise artık resmi uygulama mağazasından indirilebiliyor.

Dosya yöneticisi uygulaması microSD kart veya dahili depolama alanı içerisindeki dosyaları okuyabiliyor. Kullanıcılar bu sayede doküman, fotoğraf veya şarkıları organize edebiliyor, onlar için klasörler oluşturabiliyor. Yenilik tek bir yerden dosya arama yapılmasını ve paylaşılmasını da kolaylaştırıyor. Dosyaların yeniden adlandırılma, kopyalanma, taşınma ve silinme işlemleri de buradan yapılabiliyor.

WP 8.1 sahipleri Dosyalar adlı resmi dosya yöneticisi uygulamasını buradan indirebiliyor. WP 8.1′in altındaki sürümleri kullananlar ise bu uygulamadan faydalanamıyor.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/artik...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın