Görüş Bildir
Haberler
Arsenal 11 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı

Arsenal 11 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı

Fatih
26.06.2014 - 21:00

Arsenal 11 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı

İngiltere ligi takımlarından Arsenal'da yaprak dökümü başladı.Arsenal Nicklas Bendtner, Kim Kallstrom gibi yıldızların da bulunduğu 11 futbolcuyla yollarını ayırdı.İşte detaylar...

Arsenal Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, sözleşmeleri 30 Haziran'da sona erecek 11 ismin yeni sezonda takımda olmayacağı duyuruldu.

ARALARINDA YILDIZLAR DA VAR

İngiliz ekibinde forvet oyuncuları Nicklas Bendtner, Park Chu-Young ile kiralık sözleşmeleri biten orta saha oyuncusu Kim Kallstrom (Spartak Moskova) ve kaleci Emiliano Viviano'nun (Palermo) takımdan ayrılacağı belirtildi.

Ayrıca Manchester City ile anlaşan Bacary Sagna, Swansea'ye imza atan kaleci Lukasz Fabianski ve Charlton Athletic'e giden Zak Ansah'ın da artık Arsenal forması giyemeyecekleri ifade edildi.

Öte yandan genç takım oyuncuları Chuks Aneke, Daniel Boateng, Zach Fagan ve Leander Siemann'ın da İngilzi ekibi ile yollarının ayrıldığı açıklandı.

Arsenal Kulübü, gelecek sezon takımda olmayacak 11 futbolcuya bugüne kadar vermiş oldukları katkılarından dolayı teşekkür etti ve gelecek kariyerlerinde başarılar diledi.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın