Görüş Bildir
Haberler
Armağan Çağlayan'ın Son Kararı: Altın Kelebek Adaylığından Çekiliyoruz

etiket Armağan Çağlayan'ın Son Kararı: Altın Kelebek Adaylığından Çekiliyoruz

Bu yıl 48’incisi düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödülleri organizasyonunda adaylar arasında yer alan Gazeteci Aslı Şafak, sosyal medya hesabından İbrahim Tatlıses’e ödül verildiğini hatırlatarak, “O listede olmak istemiyorum. Selametle” dedi. Bu açıklamanın ardından Armağan Çağlayan da Altın Kelebek adaylığından çekildiğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adaylıktan çekildi

Adaylıktan çekildi

Armağan Çağlayan, YouTube kanalları “Gör Beni” ve “Dur Bi Dinle” ile Altın Kelebek Ödülleri’nde “dijital en iyi içerik” olarak aday gösterildiklerini duyurdu. Ancak, çalışma arkadaşlarından da onay aldığını belirterek adaylıktan çekildiklerini söyleyen Çağlayan, “Sosyal medyanın ve YouTube seyircisinin bize verdiği ödülden hiçbir ödülün daha önemli olmadığına karar verdik” dedi.

Çağlayan sosyal medya hesabından şöyle yazdı:

“Altın Kelebek Ödüllerin’de Gör Beni, Dur Bi Dinle ile dijital en iyi içeriğe aday olmuşuz. Ekip arkadaşlarımın da onayıyla, sosyal medyanın ve YouTube seyircisinin bize verdiği ödülden hiçbir ödülün daha önemli olmadığına karar vererek, Altın Kelebek adaylığından çekiliyoruz.”

Şafak'tan 'İbrahim Tatlıses'li Altın Kelebek tepkisi

Şafak'tan 'İbrahim Tatlıses'li Altın Kelebek tepkisi

Altın Kelebek Ödülleri organizasyonunda adaylar arasında yer alan gazeteci Aslı Şafak, listeden çıkarılmak istedi.

Şafak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, geçen yılki ödül töreninde İbrahim Tatlıses'e 'yaşam boyu onur ödülü' verildiğini anımsattı.

Şafak, paylaşımında “Altın Kelebek adayları açıklandı. Kadın sunucular arasındaymışım. Aslında ekrandan burnu görünenler bile listeye alınmış. Geçen yıl yaşam boyu onur ödülü, yaşamını kadın döverek geçiren İbrahim Tatlıses’e verilmişti. O listede olmak istemiyorum. Selametle' ifadelerini kullandı.

10 Ekim’e kadar oylamaya açık olacak ödüller, 4 Aralık’ta yapılacak törenle verilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
565
91
27
7
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Antonio Montana

lan oğlum,internetin olmadığı zamanlarda cahil eğlendirmek için yapılan organizasyonlar bunlar..kim sker çakma altından biblo kelebeği..Yeni nesil gençliği b... Devamını Gör

ne demek

kadın düşmanı bir adama onur ödülü verirsen katılmak istememeleri çok normal.

Halil Değerli

Armağan yıllardır duruşundan bir milim taviz vermedi... .... Tebrikler.... .... 👍👍👍👏👏👏

Sinem Ezer

altın kelebek ödüllerinde yıllardır halkı aptal yerine koydular. bunu hakettiler kısaca. artık aday gösterilenler de tepkilerini koyuyorlar! kimse istemiyor ... Devamını Gör