Görüş Bildir
Haberler
Arınç'tan 'Kaçırılan Astsubay' Açıklaması

Arınç'tan 'Kaçırılan Astsubay' Açıklaması

Fotoğraf / Cihan

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Suriye sınırında bir astsubayın kaçırıldığı ve bunun 2 gün önce yaşandığı iddialarına ilişkin soruya da '2 gün önceyse yalandır, gerçek dışıdır. Bugün yeni bir olay soruyorsanız da ondan da bilgi sahibi değilim' yanıtını verdi.

SÜMEYYE ERDOĞAN İÇİN DE KONUŞTU

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın siyasete girmesiyle ilgili 'Siyaset genetiktir, siyasete girmesi iyi olur' sözlerini hatırlatması üzerine Arınç, 'Siyaset genetik midir? Benim ailemde benden başka siyasetçi yok. Nasıl genetik' dedi.

Herkesin siyaset yapma hakkı bulunduğunu belirten Arınç, 'Benim tanıdığım Sümeyye Erdoğan da çok iyi yetişmiş bir kızımızdır, Allah bağışlasın çok bilgilidir, siyaseti çok yakından takip eder. Pek çok seyahatlere ben de katılmıştım Sayın Cumhurbaşkanımızla, o zaman yakinen tanıdım. Edebiyle, ahlakıyla, bilgisiyle, yetişme tarzıyla çok şükür herkesin örnek gösterebileceği değerli bir kızımızdır. Siyaset yapmaya karar vermek onun bileceği bir iş, inşallah hayırlı bir karar olursa biz de bundan mutlu oluruz, Türk siyaseti kazanır' değerlendirmesinde bulundu.

  • Cumhuriyet
Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/si...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0