Görüş Bildir
Haberler
Arda'lı Atletico Madrid Ronaldo'ya Takıldı

Arda'lı Atletico Madrid Ronaldo'ya Takıldı

Fatih
02.03.2014 - 20:14

Arda'lı Atletico Madrid Ronaldo'ya Takıldı

La Liga’nın 26. hafta mücadelesinde 63 puanla lider olan Real Madrid 3 puan gerisindeki Atletico Madrid’e konuk oldu.

Real Madrid daha maçın 3. dakikasında 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Di Maria’nın ortaladığı tople arka direkte buluşan Benzeme ufak bir dokunuşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın 10. dakikasında ise Atletico Madrid Diego Costa’nın düşürüldüğünü iddia edip penaltı bekledi. Hakem oyunu devam ettirirken Arda şiddetli itirazları sonucu sarı kart gördü.

Oldukça çekişmeli ve hareketli geçen maçta ikinci gol ise 28. dakikada geldi. Topla sağ kanatta buluşan Arda Turan rakibi Coentrao’yu çok güzel ekarte ederek pası Koke’ye verdi. Sağ çaprazda topla buluşan yıldız oyuncu Lopez’in sağından topu ağlara gönderdi ve durumu 1-1’e getirdi.

Maçın 39. dakikasında ise ceza sahası içinde ilginç bir pozisyon yaşandı. Godin ile tartışan Pepe hiçbir müdahale yokken kendi yere bıraktı. Hakem bu olay sonrası hem Godin hem de Pepe’ye sarı kart gösterdi.

45- dakikada ise Gabi Atletico Madrid'i 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Yaklaşık 30 metrede topla buluşan Gabi çok sert bir şut çıkararak kaleci Lopez'i çaresiz bıraktı ve golü kaydetti.

İlk yarı 2-1 Atletico Madrid'in üstünlüğüyle geçerken ikinci yarıya da Atletico Madrid etkili ve baskılı başladı. Diego Costa ile karşı karşıya bir pozisyondan yararlanamayan Atletico Arda ile önemli bir pozisyona girdi. Sağ taraftarn yapılan orta iel arka direkte buluşan Arda'nın kafa vuruşunu Lopez 90'dan çıkardı.

Real Madrid son 15 dakiya girilirken oyun üstünlüğüne eline almaya başladı ve 82'de de bir gol bularak skoru 2-2'ye getirdi. Mario Suarez'in hatasında sağ tarafta topla buluşan Carvajal topu ortaya çevirdi ve Ronaldo yerden bir vuruşla kaleci Courtois'yı avlamayı başardı.

Maç 2-2 sonuçlanırken Real Madrid puanını 64'e Atletico Madrid ise 61'e çıkardı.

Atletico Madrid'in İlk 11'i : Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe, Gabi, Suarez, Koke, Garcia, Arda, Costa

Real Madrid'in İlk 11'i Ronaldo, Benzema Lopez, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao, Alonso, Modric, Di Maria, Bale,

Kaynak: http://www.iddaalihaber.com/haberdeta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın