Görüş Bildir
Haberler
Apple Store İstanbul Kapılarını Açıyor

Apple Store İstanbul Kapılarını Açıyor

Batuhan
28.03.2014 - 10:51 Son Güncelleme: 28.03.2014 - 12:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple Store İstanbul Kapılarını Açıyor

Apple Store İstanbul için uzun zamandır devam eden çalışmalar tamamlanmak üzere. Zorlu Center'daki mağazasın ne zaman açılacağı konusunda bilgi geldi.

AppleTürkiye'deki doğrudan-mağazacılık faaliyetlerine kısa süre içinde başlıyor. Tedariğini distribütörler üzerinden sağlayan çeşitli perakendeciler tarafından Türkiye'de satışı gerçekleşen Apple ürünleri, İstanbul Zorlu Center'da açılacak Apple Store Zorlu Center adlı mağaza ile birlikte tüketicilerle herahangi bir distribütör bağlantısı olmaksızın (direkt olarak) buluşacak. Bu durumun fiyatlara tüketici nezdinde olumlu yansımaları bekleniyor.

Peki Apple Store İstanbul ne zaman açılacak? Bu soru, uzun zamandır gündemdeki yerini koruyordu ve geçtimiz aylarda Türkiye'ye ziyarete gelenApple CEO'su Tim Cook'un mağazanın açılışını bizzat gerçekleştireceği yönünde beklenti hakimdi, ancak bu gerçekleşmedi; ve en nihayetinde Apple'ın mağazayı 5 Nisan Cumartesi günü açacağı bilgisi verildi.

Mağaza adeta gizlendi

Apple Store İstanbul için uzun zamandır devam eden çalışmalar tamamlanmak üzere. Zorlu Center'daki mağaza, herhangi bir aksaklık olmadığı taktirde 5 Nisan tarihinde açılacak, mağazanın etrafının kapatıldığını ve açılış tarihinin 5 Nisan olduğunun duyurulduğunu belirtelim.

Shift Delete

Kaynak: http://shiftdelete.net/apple-store-is...

Fotoğraf: Webrazzi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0