Görüş Bildir
Haberler
Apple İOS 7.1.1 Güncellemesini Yayınladı

Apple İOS 7.1.1 Güncellemesini Yayınladı

Batuhan
23.04.2014 - 11:43

Apple İOS 7.1.1 Güncellemesini Yayınladı

Apple’ın mobil cihazlar için geliştirdiği iOS 7’nin son güncellemesi yayınlandı. ABD’li teknoloji devi bu güncelleme ile iPhone 5S için geliştirdiği Touch ID adlı parmak izi sönsürü ve sanal klaveyde bazı iyileştirmeler yapıyor ve hataları gideriyor.

ABD’li teknoloji devi Apple’ın iPhone, iPod touch ve iPad gibi mobil cihazlar için geliştirdiği iOS 7’nin son güncellemesi olan iOS 7.1.1 yayınlandı.

Özellikle iPhone 5S için geliştiriline Touch ID adı verilen parmak izi sensöründe iyileştirmeler getiren güncelleme Apple’ın bu teknolojiye ileriye dönük büyük bir önem verdiğini gösteriyor.

Ayrıcı bluetooth bağlantılı bazı klavyelerde yaşanan sorun yeni güncellemeyle de ortadan kaldırılmış oldu. Böylelikle mobil cihazlarına bluetooth üzerinden klavye bağlamak isteyenlerin sürekli yaşadığı bağlantı kopukluğu sorunu da giderildi.

Öte yandan söz konusu güncellemenin 2 Haziran’da tanıtılması beklenen iOS 8’e hazırlık olduğu da gelen haberler arasında.

Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı WWDC 2014’te muhtemelen bir sonraki iPhone modelinde kullanılmak üzere yeni mobil işletim sistemi olan iOS 8’i tanıtacak.

ABD’nin San Francisco kentinde yapılacak olan konferansı biletleri satışa çıktıktan birkaç dakika içinde tükendi. Şimdi herkes, Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPhone 6’nın ip uçlarını da bu konferansta görmeyi umuyor.

ZAMAN-ONLINE.DE

Kaynak: http://zaman-online.de/apple-ios-7-1-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0