Görüş Bildir
Haberler
Apple'ın Bir Sonraki Telefonu iPhone 6 Air Adında Geliyor

Apple'ın Bir Sonraki Telefonu iPhone 6 Air Adında Geliyor

Caner
09.01.2014 - 19:21

Apple'ın Bir Sonraki Telefonu İphone 6 Air Adında Geliyor!

Apple, 2013 'ün son çeyreğinde en yeni telefonlarını tanıtmış, son aylara doğru diğer yeni cihazlarını tanıtmak için yeni bir etkinlik düzenlemişti hatırlayacak olursanız. 5. nesil iPad ve cihazlarını iPad 5 ve devamı şeklinde tanıtmasını beklerken, şirket Air takısını kullanarak incelik ve zariflikte yıla damga vuran isimlerden oldu.

2014 yılı içerisinde girdiğimiz şu günlerde bir sonraki nesil olan iPhone 6 için dedikodular şimdiden gelmeye başladı. Apple'ın 2014 yılı içerisinde yeni nesil iPhone 'unu iPhone 6 Air olarak adlandıracağı iddiaları ortaya atıldı. ET News sitesinin elde ettiği bilgilere göre gelecek nesil iPhone , kalınlığı sadece 7.6 mm olan iPhone 5s ’e kıyasla belirgin biçimde ince olacak.

Ağırlık konusunda iPhone 5S ve 5 'in hafifliğinden eser kalmayacak, çünkü 6 Air'de kullanılacak malzeme metal olacak ve iPhone 6' nın ekranı daha geniş olacak. Bu da telefonun ağırlığına ister istemez etki edecek. Böylece bazı iPhone kullanıcılarının istediği ağırlık yani ele alındığında verilen doygunluk hissi yeniden gündeme gelecek.

Apple'ın şuanda yeni nesil iPhone için 4.7 – 5.7 inç arasındaki ekranları denediği düşünülüyor. Söz konusu ekranlar şuanda Android dünyasının en iyi markalarının kullandığı ekran boyutlarına eşdeğer. Ve bir iddia da iPhone 6 Air'in tanıtımının Eylül ayında başlarken, iPhone 5S'in fiyatlarının 100 dolar daha indirilmesi söz konusu olacak. Bu 100 dolar indirimin Türkiye'de çeşitli bindirmelerle birlikte 300 ila 400 Türk Lirası arası bir rakam tekabül ettiğini de belirtmek gerek.

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/app...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın