Görüş Bildir
Haberler
Apple’dan Sürpriz Uygulama: Müzik Notları

Apple’dan Sürpriz Uygulama: Müzik Notları

ATKN
21.01.2016 - 10:07 Son Güncelleme: 21.01.2016 - 10:38

Apple, iOS müzik yapma uygulamaları ailesine yeni bir uygulama eklerken önemli bir güncelleme yayınladığını da duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

iPhone ve iPad uyumlu yeni uygulama ve güncelleme ile kullanıcılar müzik potansiyellerini açığa çıkarırken nerede olurlarsa olsunlar kendi müziklerini yaratabiliyor. Müzik Notları (Music Memos) isimli uygulama müzisyenlerin ve şarkı yazarlarının müzikal fikirlerini doğrudan iPhone’larında kaydetmelerini, düzenlemelerini ve geliştirmelerini sağlıyor. Ayrıca iOS için GarageBand’de yapılan önemli bir güncellemeyle, Live Loops gibi, herhangi birinin kendi iPhone veya iPad’inde bir DJ gibi müzik yapması için eğlenceli yollar sağlayan çeşitli yeni özellikler sunuluyor.

Müzik Notları uygulaması Sesli Notlar’ın işlevlerini özel olarak şarkı yazma ve müzik fikirleri geliştirme için tasarlanmış müzisyen dostu özellikler ekleyerek daha da ileri götürüyor. Müzik Notları uygulamasıyla iPhone mikrofonunu kullanarak herhangi bir müzik aletini yüksek kaliteli, sıkıştırılmamış formatta kaydedebiliyor ve sonrasında fikirlerinizi arşivlemeye başlamak için etiketleyip derecelendirebiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uygulamayla akustik gitar ve piyano kayıtlarının ritim ve akorlarını analiz etmek ve şarkınızı tamamlamak üzere anında arka planda sanal ve özelleştirilebilir bir arka plan orkestrası olarak eşlik edecek bateri ve bas gitarlar eklemek mümkün. Müzik Notları çalınan akorları gösteren temel notasyonu da sağlayabiliyor. iCloud ile, Müzik Notları otomatik olarak tüm Apple cihazlarına aktarılıyor. Böylece bu notları şarkılarınızı daha da geliştirmek için GarageBand veya Logic Pro X’te açabiliyorsunuz. Müzik Notları uygulaması App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
7
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kaan Erdem

Ondan ziyade güncellenen Garage Band uygulaması pc için profesyonel müzik prod. uygulamalarına yaklaşmış.