Görüş Bildir
Haberler
Bir Gecede 600 Polisin Yeri Değişti

Bir Gecede 600 Polisin Yeri Değişti

İçeriğin Devamı Aşağıda

600 Polisin Yeri Değişti!

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 350 polis görevden alındı, yerlerine çoğunluğu Ankara dışından 250 polis atandı. Böylece 600 polisin görev yeri bir gecede değiştirilmiş oldu.

Türkiye'yi sarsan 17 Aralık operasyonunun ardından emniyette başlatılan görevden almaların en büyüğü Ankara Emniyeti'nde yaşandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde Terör, istihbarat, Organize, Mali, Kaçakçılık ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinde görevli aralarında 80 müdür ve amirlerin de bulunduğu 350 personelin yeri değiştirildi.

Görevden alınan personelin yerine ilk aşamada 250 kişi atandı.

Bu gece yapılan görev değişikliği ile Ankara Emniyet Müdürlüğü Toplumsal Olaylardan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Azmaz, Elmadağ Polis Okulu'na atandı.

Polis okullarından ise Ankara Eminiyet Müdürlüğü'ne 3 Emniyet Müdür Yardımcısının atandığı öğrenildi.

Görevlerinden alınan amir ve polislerin ağırlıklı olarak Trafik Şubesi ile İlçe Emniyet Müdürlüklerine atandığı öğrenilirken Ankara Emineyet Müdürlüğü'nde imzalanan son kararname ile görevden alma ve atamalarla birlikte 600 polisin görev yeri değişti.

CNN Türk - DHA

Kaynak: http://www.cnnturk.com/turkiye/600-po...

Ankara Emniyeti'nde 600 Polisin Görev Yeri Değişti

'17 Aralık' operasyonu sonrasında en büyük görev değişikliği gerçekleşti. Ankara Emniyet'inde 600 polisin görev yerleri değiştirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü nde 80'i rütbeli 600 polisin görev yerleri değiştirildi . Habere göre Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde şube müdürleri ve müdür yardımcıları ile başlayan tasfiyeler sürüyor. Mali, Terörle Mücadele, Narkotik, Kaçakçılık ve Organize ile Siber Suçlarla Mücadele bürolarında görev yapan, aralarında amir ve komiserlerin de bulunduğu polis memurlarına akşam saatlerinde görev yerlerinin değiştirildiği bildirildi. Terörle Mücadele, Asayiş, İstihbarat ve Organize şubelerindekiler ağırlıklı olmak üzere yaklaşık 350 polisin görev yeri değiştirilirken yerlerine 250 civarında kişi görevlendirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı şubelerde görev yerleri değiştirilen yaklaşık 350 polis arasında en dikkat çeken isim toplumsal olaylardan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Azmaz oldu. Azmaz, Elmadağ'a atanırken son gelişmeler dahil olmak üzere görev yeri değişen polis sayısı 600'ü aştı.

Türkiye gazetesi

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gun...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0