Görüş Bildir
Haberler
Android Video İndirme Programı

Android Video İndirme Programı

TeknoDiyalog
30.09.2014 - 13:44 Son Güncelleme: 30.09.2014 - 14:12

TubeMate - Android Video indirme Programı

Android video indirme programı için en az 3-4 defa arama yapmışsınızdır. Her Android kullanıcısı dilediği videoları telefonuna indirmek ister. Kullanıcılar bunu genellikle Instagram’da video paylaşmak için yapmayı tercih ediyor. Sebebi ne olursa olsun YouTubeFacebook veya diğer sitelerdeki videoları telefonunuza indirmek artık sizin için sorun teşkil etmeyecek.

Eğer bir Android telefonunuz veya tabletiniz varsa ve videolar indirmek istiyorsanız TubeMate uygulaması işinizi çözüme kavuşturacaktır. Bunu daha önce araştırmış ve başına gelmiş bir insan olarak söylüyorum; “Bu uygulama beklentilerinizden fazlasını yapıyor.” Şimdi bu Android video indirme programı hakkında bilmeniz gerekenleri sizinle paylaşalım.

TubeMate Uygulamasını İndirme

Android video indirme uygulaması olan TubeMate Android 2.3+ sürümleri için uygundur ve sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Uygulamayı cihazınıza indirmek için tubemate.net internet adresini ziyaret etmeniz gerekiyor.

İnternet sitesine cihazınızın web tarayıcısı ile girmeniz gerekiyor. Siteye girdiğiniz zaman SlideME MarketOpera Mobile Store vb. bağlantılarını göreceksiniz. Bu bağlantılardan birisine tıklayıp cihazınıza kolayca indirebilirsiniz.TubeMate Uygulamasını Kurma

TubeMate uygulamasını cihazınıza indirdiğinizde “.apk” uzantılı bir dosya gelecek. Ona tıklayın, çalıştırın ve “Yükle” butonuna tıklayın. Daha sonra uygulamayı açın ve yine gereken onaylamaları verdiğiniz TubeMate Android video indirme programı çalışmış olacak.

Kaynak: http://blog.teknodiyalog.com/android-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın