Görüş Bildir
Haberler
Android'li Nokia X, Türkiye'de Satışa Sunuldu

Android'li Nokia X, Türkiye'de Satışa Sunuldu

Onedio Medya
19.04.2014 - 17:33 Son Güncelleme: 19.04.2014 - 18:56

Android'li Nokia X, Türkiye'de Satışa Sunuldu

Nokia'nın ilgi odağı olan ilk Android'li cebi Nokia X, Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı...

Nokia 'nın Android uygulamaların kullanılabildiği yeni uygun fiyatlı akıllı telefonlardan oluşan X serisinin ilk modeli Nokia X satışa çıktı! Serinin iki modeli Nokia X ile Nokia XL , Android uygulama dünyasıyla tanışmak için mükemmel olmanın yanı sıra Nokia deneyimleri ve en sevilen Microsoft servislerini barındırmasıyla da kullanıcıların vazgeçilmezi olacak. Ayrıca seri, Nokia tasarımı ve malzeme kalitesi ile rakiplerden ayrışıyor.

Kullanıcıların en sevdikleri uygulamalar arasında sorunsuzca geçiş yapmasına olanak tanıyan Fastlane özelliğine sahip Nokia X serisi ile hem Nokia Mağaza'dan hem de diğer Android mağazalarından kolayca uygulama indiriliyor. Popüler uygulamaların birçoğu da Nokia X ve Nokia XL'ye yüklenmiş olarak geliyor.

Nokia Türkiye Genel Müdürü Sertaç Şener , Nokia X serisiyle ilgili şunları söyledi: ' Android uygulamalarını, Nokia ve Microsoft servislerini bir araya getirdiğimiz X Serisi ile kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunuyoruz. Bu seriyle Nokia'nın tasarım anlayışı ve kalitesini, uygun fiyat segmentinde kullanıcılarımızla buluşturuyor olacağız. Uzun süredir beklenen Android uygulamalarını barındıran bu cihazın pazarda büyük heyecan yaratacağından eminiz .'

Nokia X serisi, haritalar ve dahili sesli navigasyon içeren HERE Maps ve 13 milyon şarkıya ulaşabildiğiniz Nokia MixRadio dahil olmak üzere, kullanıcılar tarafından çok beğenilen ve kullanılan ücretsiz Nokia servislerini sunuyor. Nokia X Serisi ayrıca aralarında ücretsiz bulut depolama OneDrive kullanımı da dahil olmak üzere, en sevilen çoğu Microsoft servisine uygun fiyatlı bir giriş sağlıyor.

Kullancılar Skype, Facebook, Twitter, Viber, WeChat gibi entegre gelen uygulamalar dışında, Nokia X'e Nokia mağazadan ve 3. parti uygulama mağazalarından da uygulama indirebilecekler. Nokia X ile yüz binlerce Android uygulamasına ulaşmak mümkün olacak.

Lokal uygulamalar tarafında Yemeksepeti, Garanti Bankası, Mekanist, Karnaval Radyo , Eczane, Tüm Gazeteler, LigTV, Digiturk Play gibi popüler uygulamalar da Nokia Mağaza'dan indirilebiliyor. Gelecek dönemde birçok lokal uygulama, Nokia Mağaza'ya eklenmeye devam edecek.

Nokia X ailesi ürünleri ile sınırlı bir süre için bir aylık Skype Sınırsız Dünya Aboneliği'nden ücretsiz faydalanmak da mümkün. Bu özellik, Türkiye'nin de dahil olduğu 60'tan fazla ülkede sabit telefonlarla, 8'den fazla ülkede de cep telefonlarıyla uluslararası görüşme yapabilmeyi sağlıyor.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/android-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0