Görüş Bildir
Haberler
Anadolu Efes Yine Mağlup

Anadolu Efes Yine Mağlup

Fatih
24.09.2014 - 20:42

Anadolu Efes Yine Mağlup

Uluslararası Gloria Cup Basketbol Turnuvası A Grubu mücadelesinde İspanya'nın Unijaca Malaga takımı, Anadolu Efes'i 76-67 yendi.

Yunan ekibi Olympiakos'a da dün mağlup olan Anadolu Efes, bu skorla ikinci maçından da sahadan yenik ayrıldı. İspanyol temsilcisi ise ilk maçını kazandı.

Her iki takımın sert savunmalarla başladığı ve kolay sayı üretemediği karşılaşmanın ilk 5 dakikasını, Unijaca Malaga 8-7 önde geçti. Janning ve Perperoglou'nun dış şutlardaki isabetli atışlarıyla oyun üstünlüğünü ele geçiren Anadolu Efes, ilk çeyreği 22-21 üstün tamamladı.

İkinci çeyreğe pota altında bulduğu basketlerle başlayan İspanyol temsilcisi, üst üste bulduğu 3 sayılık basketlerle 16. dakika içinde farkı çift hanelere çıkardı: 38-28. Çeyrek sonuna kadar üstünlüğünü koruyan Unijaca Malaga, soyunma odasına 45-41 önde gitti.

Karşılıklı basketlerle başlayan üçüncü çeyrekte hızlı hücumlardan sayı bulan İspanyol temsilcisi, 26. dakika içinde farkı yine çift hanelere çıkardı: 56-43. Çeyreğin sonunda Doğuş Balbay ile bulduğu sayılarla farkı tek hanelere çeken Anadolu Efes karşısında İspanyol temsilcisi son periyoda 62-53 önde girdi.

Kuzminskas'ın basketleriyle aradaki farkı koruyan Unijaca Malaga, 35. dakikayı 69-59 önde geçti. Son bölümde Anadolu Efes'in maça ortak olmasına izin vermeyen İspanyol temsilcisi, sahadan 76-67 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın en skorer ismi, Unijaca Malaga'dan 13 sayı kaydeden Dragic oldu. Anadolu Efes takımında ise Janning'in 12 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

TRTSpor

Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/haber/baske...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın