Görüş Bildir
Haberler
Anadolu Efes Hazırlıklara Başladı

Anadolu Efes Hazırlıklara Başladı

Fatih
18.08.2014 - 22:10

Anadolu Efes Hazırlıklara Başladı

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, sezon hazırlıklarına başladı.

Lacivert-beyazlı ekip, sezon öncesi ilk antrenman için Merter Tesisleri’nde bir araya gelirken, çalışma öncesi bir tanışma toplantısı yapıldığı belirtildi.

Başantrenör Dusan Ivkovic ile yeni transferlerden Dontaye Draper, Stratos Perperoglou, Matt Janning ve Deniz Kılıçlı’nın da katıldığı antrenmanda, genç ouncular Emircan Koşut, Okben Ulubay, Burakcan Yıldızlı, Efekan Coşar, Oğulcan Baykan, Berk Demir ve Furkan Korkmaz’ın da yer aldıkları kaydedildi.

A Milli Takım’da bulunan Doğuş Balbay, Cedi Osman, Cenk Akyol, Sırbistan Milli Takımı’nda bulunan Nenad Krstic, Hırvatistan Milli Takımı’nda bulunan Dario Saric ve Karadağ Milli Takımı’nda yer alan Milko Bjelica’nın, Dünya Şampiyonası ile Avrupa Şampiyonası ön eleme maçları sonrasında kadroya katılacakları duyuruldu.

Anadolu Efes’te, aşil tendonundan ameliyat olan Birkan Batuk’un, arkadaşlarıyla buluşup, antrenmanı takip ettiği, hafif sakatlığı bulunan Ramazan Tekin’in de ilk çalışmada yer almadığı ifade edilirken, özel işleri nedeniyle izin alan yeni transferlerden Stephane Lasme’nin ise yarın takıma dahil olacağı açıklandı.

Hazırlıklarını 24 Ağustos Pazar gününe kadar İstanbul’da sürdürecek Anadolu Efes, daha sonra ikinci etap çalışmaları için Slovenya’nın Kranjska Gora kentine gidecek. Lacivert-beyazlı ekip, burada Slovenya’nın Union Olimpija, Helios ve Lasko ile Çek Cumhuriyeti’nin Nymburk takımları ile birer hazırlık maçı yapıp, sonrasında yurda dönerek hazırlıklarına İstanbul’da devam edecek.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/18/anadolu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın