Görüş Bildir
Haberler
AMPL SmartBackpack ile Şarj Problemine Elveda

AMPL SmartBackpack ile Şarj Problemine Elveda

ATKN
25.01.2015 - 18:30
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

San Diego kökenli AMPL firması, mobil cihazlarıyla ilgili şarj sorunu yaşayan kullanıcılar için akıllı bir sırt çantası geliştirdi. AMPL SmartBackpack, kullanıcılara mobil cihazlarını, nerede olurlarsa olsunlar, şarj etme olanağı sağladığı gibi aynı zamanda cihazları koruma görevini de üstleniyor.

AMPL SmartBackpack ile bir daha asla şarjınızın bitmesinden korkmanıza gerek kalmıyor. Ürünün akıllı güç yönetim sistemi ve dahili bataryası, cihazlarınızı çantanın tüm cep ve bölümlerinde şarj etmenize imkan veriyor. Ayrıca cihazın modüler yapısı sayesinde, 3 taneye kadar akıllı batarya eklemeniz ve güç kapasitesini artırmanız da mümkün.

Cihaza eklenebilen modüler bataryalar, Tablet Boost ve Laptop Boost olmak üzere iki çeşit. Tablet Boost isimli model, 5000 mAh kapasiteye sahip. Tablet ve akıllı telefonunuzu aynı anda şarj edebilen bu model, tabletleriniz için 10 saat kullanım ve akıllı telefonlarınız için ise 14 saatin üzerinde konuşma süresi sunuyor. Dizüstü bilgisayarlarınız için 12 saatin üzerinde kullanım süresi sağlayan Laptop Boost modelinin kapasitesi ise 15000 mAh.

Tüm bunların yanı sıra seyahat esnasında çantadaki cihazlarınız ile ilgili endişe duymanıza da gerek yok. Akıllı olduğu kadar dayanıklı da olan AMPL SmartBackpack, cihazlarınızı şok emici yapısı ile sarsıntılara karşı korurken, su geçirmez dış kaplaması ile yağmuru da dışarıda tutuyor. Üstelik AMPL’nin mobil uygulaması sayesinde tüm cihazlarınızın durumunu fermuarı dahi açmadan takip etmeniz de mümkün. Bu uygulama ile tüm cihazlarınızın gerçek zamanlı batarya durumlarını görüntüleyebilir ve şarj etme önceliklerini belirleyebilirsiniz.

CES 2015’te görücüye çıkan AMPL, şarj sıkıntısı yaşayan kullanıcıları biraz olsun rahatlatacak bir ürüne benziyor. Özellikle şık bir tasarıma ve modüler bir yapıya sahip olması ürünü fazlasıyla çekici kılıyor. Bu yaz piyasaya çıkması beklenen AMPL SmartBackpack’in web sitesinde yer alan bilgilere göre, piyasaya çıkış fiyatı 299$. Modüler bataryaların fiyatları ise Tablet Boost için 59$, Laptop Boost için 139$ şeklinde olacak.

Teknolo

Kaynak: http://www.teknolo.com/ampl-smartback...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam