Görüş Bildir
Haberler
Amazon'dan 5 Dolara 1 Senelik Cloud Drive

Amazon'dan 5 Dolara 1 Senelik Cloud Drive

Batuhan
30.11.2015 - 12:03

Dosyalarını saklayacak bulut tabanlı bir hizmet arıyorsanız, Amazon 'un sunmaya başladığı çekici bir fırsat var: Kısa bir süre için 5 dolar karşılığında bir yıllık sınırsız depolama alanına sahip olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sınırsız Cloud Drive seçeneğinin fiyatını 60 dolardan bir süre için 5 dolara indiren Amazon'un yeni fırsatına bu adresten ulaşılabiliyor (biz, teklifi yalnızca telefondan görebildik ve satın alabildik). Bununla birlikte saklayacağınız dosyalar sadece fotoğraf ve belge türündeyse, bu ücretli plana ihtiyacınız olmayabilir.

Microsoft'un geçtiğimiz günlerde kapattığı sınırsız depolama seçeneği sizi etkilediyse, Amazon'un teklifi ilginizi çekebilir. Ancak hizmetin 1 sene sonra eski fiyatına döneceğini ve tekrar indirim yapılmaması halinde üyeliğinizi sürdürmek için yüksek olan fiyattan yenilemeniz gerekebileceğini söyleyelim.

Amazon Cloud Drive hizmetine PC, Android ve iOS uygulamaları üzerinden ve web'den ulaşılabiliyor. Verilerinizi yedeklemek için ideal olabilecek çözümün sunduğu bu indirim, muhtemelen Şükran Günü'yle kısıtlı olacağından çabuk davranmanızda fayda var.

Chip

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0