Görüş Bildir
Haberler
Almanya ve Kamerun Yenişemedi

Almanya ve Kamerun Yenişemedi

Fatih
01.06.2014 - 23:32

Almanya ve Kamerun Yenişemedi

2014 Dünya Kupası hazrılık karşılaşmasında Almanya ile Kamerun 2-2 berabere kaldı.

Dünya kupasına az bir süre kala takımlar son denemeleri hazırlık maçlarıyla yapıyor. Turnuvada yer alacak takımlardan ikisi Moenchengladbach'ta Almanya ve Kamerun karşı karşıya geldi. Mücadele her iki takımın bulduğu gollerle 2-2 berabere bitti.

Maçın ilk yarısı düşük tempoda geçti. Her iki takım da rakip kalede etkili olamazken ilk 45 dakikadan gol sesi çıkmadı ve Almanya ile Kamerun soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında ise ilkinin tam tersine bir görüntü vardı. Maçtaki tüm goller bu bölümde gelirken açılışı Kamerun 62. dakikada tecrübeli golcü Samuel Eto'o'yla yaptı ve 1-0 öne geçti. Ancak Kamerun'un sevinci uzun sürmedi 4 dakika sonra Thomas Müller, Almanya'da skoru eşitleyen golü attı. Ev sahibi ekip bu gol sonrasında hızını kesmedi ve 71 dakikada Andre Schürrle'yle öne geçti. Ancak Kamerun maçı bırakmadı dakikalar 78'i gösterdiğinde Choupo-Moting sahneye çıktı ve golü kaydederek skoru 2-2'ye getirdi. Bundan sonra karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 2-2 berabere sona erdi.

Kamerun'da Torku Konyaspor'da forma giyen kaleci Itandje ve Antalyaspor takımının futbolcusu Eyong Enoh 90 dakika süre aldı. Galatasaray'dan Aurelien Chedjou, Dany Nounkeu ve Fenerbahçe'den Pierre Webo yedek kulübesinde oturdu.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Almanya-ve-Kam...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın