Görüş Bildir
Haberler
Alex de Souza 1000'ler Kulübüne Giriyor

Alex de Souza 1000'ler Kulübüne Giriyor

Fatih
18.02.2014 - 20:03

Alex De Souza 1000'ler Kulübüne Giriyor

Fenerbahçeli eski futbolcu Alex, Coritiba formasıyla kariyerinin 1000. maçına çıkacak.

Brezilya'nın Coritiba takımında forma giyen Alex de Souza, futbol kariyerinde önemli bir başarıya daha imza atacak. 36 yaşındaki futbolcu, takımının Malucelli ile yarın oynayacağı karşılaşmayla futbol sahalarında 1000'inci kez boy gösterecek.

Kulübün resmi internet sitesine konuyla ilgili açıklamada bulunan Alex, 'Kariyerim için önemli bir kilometre taşı ve umarım galibiyetle biter. Her gün başınıza gelebilecek bir olay değil, o yüzden böyle bir şeyi başarma fırsatı yakaladığım için mutluyum' değerlendirmesini yaptı.

Tecrübeli futbolcudan övgüyle bahseden Coritiba Kulübü Başkanı Vilson Ribeiro de Andrade ise 'Şüphesiz kariyeri için önemli bir başarı. Brezilya ve dünya futbolu için çok şey ifade eden Alex gibi harika bir futbolcunun bu başarısına tanıklık edecek olmak, bizler için de unutulmazlar arasına girecek' ifadelerini kullandı.

Bir önceki hafta Rio Branco ile oynanan maça 999 numaralı formayla çıkan Alex'in, bu karşılaşmada da 1000 numaralı formayı giymesi planlanıyor. Coritiba Kulübü'nin ise tecrübeli futbolcu için özel bir kutlama organizasyonu düzenlemesi bekleniyor.

Paranaense 1 Ligi'nde, Coritiba'nın Couto Pereira Stadı'nda Malucelli'yi ağırlayacağı mücadele, yarın TSİ 21.00'de başlayacak.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/448/g%C3%...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın