Görüş Bildir
Haberler
Ahşap Kutuyla Yapılabilecek Dekorasyon Fikirleri

Ahşap Kutuyla Yapılabilecek Dekorasyon Fikirleri

Ahşap kutularla evinize nasıl bir dekorasyon yapabilirsiniz? Evet, bildiğimiz ahşap kutu. Hatta kiminize göre manav kasası bile olabilir. Basit bir kutu nasıl güzel dekorasyon malzemesine dönüşüyor hep birlikte görelim.

İstediğiniz zaman bulabileceğiniz ahşap kutularla harika eşyalar üretebilirsiniz. Evinizdeki bazı eksiklikleri en az maliyetle çözmeye ne dersiniz? Mutfakbanyoantreyatak odasıçocuk odası ve salon, evinizin dört bir köşesinde ahşap kutu dekorasyonu ile mükemmel detaylar yaratabilirsiniz. Gerekli malzemeler; boyazımparahayal gücü ve yaratıcı düşünceler

Meyve ve sebzelerin taşınması için kullanılan ahşap kutular, oldukça basit malzemelerden oluşmaktadır. Tahta parçaları ve çivi ile oluşturulan bu ahşap kutular sizin elinizde harika birer dekorasyon ürününe dönüşebilir. Ahşap kutuyla yapabileceğiniz dekorasyon fikirleri yazımızda televizyon ünitesiorta sehpaayakkabılıkoyuncaklık ve kitaplık gibi alanların nasıl oluşturulduğunu ve nasıl göründüğünü örneklerle sizinle paylaşacağız. Bir ahşap kutu, yaratıcılığı ve hayal gücü olan herkesin elinde harika bir mobilyaya dönüşebilir. Şimdi listemizin ilk önerisiyle başlayalım.

Kaynak: http://www.soranbayan.com/ahsap-kutu-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ahşap Kutu İle Televizyon Ünitesi!

İhtiyacınıza göre birkaç tane ahşap kutuyu bir araya getirerek tasarım harikası denebilecek bir TV ünitesi kurgulayabilirsiniz. Küçük dokunuşlarla dilerseniz renklendirip, dilerseniz ham haliyle kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin kişisel zevkinize kalmış durumda. Fakat işe başlamadan önce televizyonunuzu duvara sabitlemeniz daha yararlı olacaktır. Ayrıca hem sizin hem de sevdiklerinizin güvenliği için hem TV’yi hem de ahşap kutuları mutlaka duvara monte edin.

2. Ahşap Kutu Kullanarak Orta Sehpa Yapın!

Ahşap kutuları dilerseniz tutkal dilerseniz de çiviyle birbirine yapıştırarak evinizin orta sehpa ihtiyacını giderebilirsiniz. Orta sehpanızı kurgulayınca açıkta kalan kutu içlerini de değerlendirmek sizin elinizde. Dilerseniz bu alanlara derki, kitap veya sevdiğiniz aksesuarlarınızı yerleştirip daha hoş bir dekorasyon elde edebilirsiniz.

3. Günlük Ayakkabılarınıza Pratik Çözümler

Her gün kullandığınız ayakkabılara pratik bir çözüm üretmek için ahşap kutuları kullanabilirsiniz.  Maliyet bakımından da oldukça uygun bir çözüm olan ahşap kutular, dekorasyon fikirleri içerisinde en dikkat çekici örneklere dönüşebilmektedir. Tamamen sizin beklenti ve isteklerinize göre şekillenebilecek bu fikirler, ahşap kutuları boyayla renklendiripzımparalayarak daha farklı görünümler elde etmenizle alakalıdır.

4. Oyuncakları Ahşap Kutularda Taşıyın

Çocuklarınızın oyuncaklarına bir depolama alanı yaratmak size rahat bir nefes aldıracaktır. Sürekli etrafta olan oyuncaklara güzel ve dekoratif bir çözüm bulmak için ahşap kutulardan yardım alabilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlara temin edebileceğiniz ahşap sandıklara teker monte edip, çocuğunuzun dikkatini çekecek şekilde boyayabilirsiniz. Böylece oyuncaklarını kendi toplaması için eğlenceli bir yöntem üretmiş olursunuz. Çocuklarınız için portatif ve eğlenceli dekorasyon fikirleri vermek bizim en çok keyif aldığımız işlerin başında geliyor.

5. Kitaplığınız Ahşaptan Olsun

Ahşap sandıkları bir araya getirin ve en pratik kitaplığı siz oluşturun. Tamamen evinizin dekorasyonuna uyum sağlaması için yapacağınız seçimlerle, hem yeni hem de tam işinize yarayacak kitaplığı oluşturabilirsiniz. Ahşap sandıklara teker monte edip, dilediğiniz gibi renklendirdikten sonra hayalinizdeki mobilyayı yaratabilirsiniz. Yaşam alanınıza uygun bir kitaplık ve kitaplarınıza yeni bir alan küçük fikirlerle ortaya çıkar! Soran bayan olarak yeni fikirleri sizinle paylaşmaya bayılıyorum. Sizde fikirlerinizi benimle paylaşmayı unutmayın :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın