Görüş Bildir
Haberler
Acer Aspire R13

Acer Aspire R13

TeknoDiyalog
24.11.2014 - 12:13 Son Güncelleme: 24.11.2014 - 12:16

Acer Aspire R13 incelemesi ile yanınızda taşıdığınız her an etrafın dikkatini çekecek bir cihazı yakından tanıtacağız. Acer, kullanıcılarına alışkanlıklarını, akıllı tasarımı ve dikkat çeken performansı aynı cihazda sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acer Aspire R13 İncelemesi Fiyatı

Teknolojideki gelişim sürdükçe, kullanıcıların merak ve beklentileri de bu yönde şekilleniyor. Son dönemlerde popüler olan tablet ve bilgisayar karışımı hibrit cihazlar, kullanışlı olan modelleriyle tüketicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Acer tarafından 2013 yılında kullanıcılara sunulan Aspire R7 modeli ekran tasarımıyla merak uyandırmış olsa da sıradışı bir klavye ve touchpad yerleşimi yapmıştı. Bu da modelin tercih edilmeme sebebi olmuştu. Üreticiler yenilikler yaparken mutlaka kullanıcıların alışkanlıkları hesaba katmalı. Acer bunun farkına vardı ve Aspire R13 modelini Eylül ayında kullanıcıları ile buluşturdu.

Cihaz R7 modelinin selefi olarak anılıyor. Aspire R7 modelinde gördüğümüz “Ezel Aeor Hinge” menteşe sistemini Acer Aspire R13 modelinde görüyoruz. Bu güzel fikir korunmuş ve tasarım konusunda çeşitli geliştirmeler yapılmış. Şimdi birlikte Acer Aspire R13incelemesi yapalım.

Kaynak: http://blog.teknodiyalog.com/acer-asp...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın