Görüş Bildir
Haberler
7 Polis Daha Görevden Alındı

7 Polis Daha Görevden Alındı

yelda kahveci
04.01.2014 - 15:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Emniyette tasfiye sürüyor: 7 polis daha görevden alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire başkan yardımcıları Raşit Poyraz ve Mete Cengiz ile aynı daireden bir şube müdürü, Güvenlik Daire Başkanlığı’nda da iki daire başkan yardımcısı ve iki şube müdürü görevden alındı. Alınan bilgilere göre, görevden alınan polis şefleri “yürütmeyi durdurma” kararı için Danıştay’a müracaat edecekler.

17 Aralık yolsuzluk operasyonunun akabinde Türkiye genelinde görev yapan emniyet müdürleri, amirleri, üst düzey polis şeflerinin tasfiyesi sürüyor. Tasfiyeler bugünde devam etti. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire başkan yardımcıları Raşit Poyraz ve Mete Cengiz ile aynı daireden bir şube müdürü Elmadağ Polis Okulu’na atandı. Güvenlik Daire Başkanlığı’nda da iki daire başkan yardımcısı ve iki şube müdürü görevden alındı.

Tasfiyelerin devam edeceği öğrenilirken, görevden alınan polis şeflerinin “yürütmeyi durdurma kararı” alınması için Danıştay’a müracaat edecekleri belirtildi. Tasfiye edilen polislerin yakın çevresine “Görevi kötüye kullanacak bir girişimimiz olmadı. Sadece işimizi yaptık. Onur kırıcı ithamları kabul etmiyoruz. Bu süreçte görevden alınmalar konusunda hukuki mücadelemizi vereceğiz” dedikleri öğrenildi.

Arzu Yıldız - T24

Kaynak: http://www.yuksekovahaber.com/haber/e...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0