Görüş Bildir
Haberler
4 Şubat 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

4 Şubat 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

yelda kahveci
04.02.2014 - 09:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

4 Şubat 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Hakkınızı direk olarak isteyeceksiniz.Diplomatik dil kullanmayı yine hiç denemeyeceksiniz.Ama muhatabınız bunu kabalık olarak görebilir.Canınızı sıkacak bir iki söz söyleyebilir ama uzlaşacaksınız. Bu arada ev ya da işyerikazalarına dikkat edin

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Başarılı bir gün olacak.Boğa Burcu kısmetini arayacak ve bulacak gibi görünüyor.Ama aldığınız bu iş, çevrenize verdiğinizgüvenle alakalı olacak.Uzun zamandır aranızın bozuk olduğu birileri ile uzlaşacaksınız.Bugün kendinizle ilgili estetik kaygılarınız sizi bunaltacak.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

İnternet ile ilgili çok fazla iş kovalayacak ve uğraşacaksınız. Gününüz internet başında geçebilir. Ama unutmayın ki, işlerinizi aksatıyorsunuz.Eliniz ayağınız o kadar çabuk ki, bazen çevrenizdekiler size nasıl yetişeceklerini düşünüyorlar.Ama bugünkü enerjiniz size tavan yaptıracak.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Sezgisel ve empatik bilinciniz ile çevrenizdeki insanların neler yaptıklarını çözüyorsunuz.Değişken ve çalkantılı bir gün yaşayacaksınız ama kimseye de hakkınızı yedirmeyeceksiniz.Bugün hak ve hukuk savaşına girecek ve sonunda karşınızdakiinsanlara derslerini vereceksiniz.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Önemli bir şeyi atlattınız. Ailenizden birine büyük bir faydanız dokundu ve uzun zamandır size karşı olan hislerine karşılık vermiş oldunuz.Canınızı sıkacak sağlık sorunları arkada kaldı.Şimdi eğitim ile ilgili bir şeyler yapma zamanı.Bakalım ne kadar başarılı olacaksınız ?

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

İşe yaramaya ve kazancınızı hak etmeye çalışıyorsunuz.Ama bazen ayrıntılara o kadar çok takılıyorsunuz ki, itici olduğunuzu düşünen insanlara oluyor. Ve yaptığınız her şeye çöpe atılmış gibi oluyor.Bugün biri sizin yüzünüze cimri olduğunuzu söyleyebilir. Üzülmeyin, sizi henüz çözememiş demektir.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Kolay anlaşabileceğiniz kişiler ile iş yapmak istiyorsunuz. Ama bu hayatta her zaman böyle olmuyor ne yazık ki.Bugün sizi sinir eden biri ile bayağı uğraşacak ve sonunda onu kendi haline bırakacaksınız. Ama unutmayın,siz mesafe ayarlama konusunda bir uzmansınız. Ve kaybeden karşı taraf olacak.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Bugün iş konusunda acımasız bir gününüzdesiniz. Çevrenizdeki insanları kırabilirsiniz.Paranızı yatıracağınız bir yer konusunda endişeleriniz var bu sizi çok düşündürüyor.Çok fazla çalışmayı seven aile fertleri olara, çevrenizdeki insanlara fazla zaman ayırmadığınızda bir gerçek.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Bugün uyumlu ve açık yürekli olacaksınız ve ilişkilerinizde hiç sorun çıkarmayacaksınız.Yalnız çevrenizdeki insanlar bunu kullanmaya çalışabilirler, lütfen dikkat edin.Çevrenizdeki aile dostlarınızdan birini baskılıyorsunuz ama farkında değilsiniz, lütfen dikkat !

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Yatırım olarak alınacak bir şeye karşı çıkacaksınız. Siz zaten yatırım için para harcamaktan hoşlanmazsınız.İnadınızı kıracak birileri karşınıza çıkacak.Yetkilerinizi paylaşmak konusunda ise çok çekimser olduğunuzu söylemeliyiz. Ama hayat böyle gitmez.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Elinizdeki görevleri herkese eşit dağıtma konusunda çok başarılısınız. Herkeste  zeka ve kavrayış arıyorsunuz.Ama herkes sizin gibi olamaz.Sizi zorlayacak olan insanlar hakkında hoşgörülü olamıyorsunuz. Aslında biraz da haklısınız ama hayat bu, her şey o kadar da kolay olmuyor.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Bütün ilişkilerinizde aşırı fedakarsınız.Net davranmalısınız ve biraz da sert olmayı başarmalısınız.Zorlayıcı şartlara uyum sağlayabilmeyi başaracağınız bir gün ama  normalde bunu çok sık başardığınız söylenemez.Acıma duygunuz çok gelişmiş ama insanlar size sizin gibi davranmıyorlar.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0