Görüş Bildir
Haberler
3 Saat Süren Milli Piyango Zenginliği

3 Saat Süren Milli Piyango Zenginliği

ATKN
03.01.2015 - 17:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa'da aldığı çeyrek piyango biletine 500 bin liralık ikramiye isabet ettiğini öne süren Musa Akça'nın zenginlik hayali kısa sürdü. Bileti için ikinci sorgulamayı yapan Akça ikramiyenin aldığı bilete para isabet etmediğini görünce şoke oldu.

Merkez Osmangazi İlçesi Emek Mahallesi'nde oturan mobilya imalatçısı 43 yaşındaki Musa Akça, yılbaşı özel çekilişi öncesi 4 tane çeyrek bilet satın aldı. Geçtiğimiz perşembe günü işe giden Akça'yı cep telefonu ile 15 yaşındaki oğlu Onur aradı ve aldıkları çeyrek biletlerden 1442716 numaralı olana 500 bin lira ikramiye isabet ettiğini söyledi. Büyük bir sevinçle eve gelen Akça, biletini internet üzerinden tekrar sorgulamak istedi. Ancak gördüğü karşısında gözlerine inanamayan Akça şoke oldu.

Yapılan ikinci sorgulamada biletine büyük ikramiyenin isabet etmediğini gören Akça, bileti satın aldığı bayiye koştu. Bayi yetkilisinin bir şey yapamayacağını söylemesi üzerine Akça, yanına gittiği avukatına, bilgisayardan aldığı sorgulama ekranının çıktısını gösterdi. Akça, Milli Piyango İdaresi'ne avukatı aracılığı ile dava açmaya hazırlanıyor.

Yeni bir ev almayı ve daha önce çekmiş olduğu banka kredilerini kapatmayı düşündüğünü ifade eden Akça, 'Çocuklarım ilk aradığında 'yanlış görebilirsiniz. Kimseye de haber vermeyin' dedim. Eve geldiğimde bilgisayardan baktık ve 500 bin TL ikramiye vuran numaraların benim aldığım bilete vurduğunu gördüm. Ancak 3 saat sonra tekrar baktım bu kez numaraların değiştiğini gördüm. Gözlerime inanamadım. Numara değişmişti. Böyle bir olayı rüyamda görsem inanmazdım' dedi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0