Görüş Bildir
Haberler
27 Şubat 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

27 Şubat 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

yelda kahveci
27.02.2014 - 09:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

27 Şubat 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Akıllara  zarar işlerin peşinde koşacaksınız bugün. Kah kızacak,kah yorulacak sınız ama en azından mutlusunuz.Ara ara  stresli anlarınızda olacak ama, bu işi de renkli hale çevirmeyi başaracaksınız. Koç Burçları,kimselere söylemedikleri birkaç işin peşindeler ve bu işler onlara çok para kazandırmasa da, onları mutlu edebilecek kadar iyi.Sevdikleri birine hediye almayı düşünüyorlar.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

İnsanlara daha çok değer vermelisiniz. Tanımadıklarınıza daha iyi davrandığınızın farkında mısınız ? Kalp kırmak üzere olduğunuz bugün, bu kalbi kırarsanız, uzun zaman sıkıntısını çekeceksiniz. Hayat şartları sizi zorlayacak ama akşama evinize döndüğünüzde rahat edeceksiniz. Bu arada yediklerinize dikkat edin, yemek yemeye fazla düşkünsünüz ve midenize kötü gelebilir.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

İkizlerin küçücük şeylerden bile memnun olacakları bir gün. Yavaş ve derinden işler yapacaklar ve başarılı hayatlarına bir başarı katmaları da an meselesi. Gönüllerinin coştuğu bu gün sevdikleri insanlar ile birlikte olmak isteyecekler. Uzakta olan birini de çok özleyecekler.İkizler bugünkü resmi işlerinde de başarılı olacaklar. Onlar için iyi bir gün.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Yengeç burçlarının dinginlikleri üzerlerinde.Hayattan istediklerini almış ve rahatlamış gibi bir halleri var.Aşk ve mutluluktan ne yapacaklarını bilemiyorlar. Tam da istedikleri şeyler olmuş gibi.Yakınlarındaki bir hastaları için üzülecekler ama bu bile onların mutlu hallerini engelleyemeyecek. Evli olmayan Yengeçler bugün evliliğe adım atma yolunda bir şeyler yaşayabilirler.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslan Burcu, bir o tarafa, bir bu tarafa koşmaktan ne yapacağını bilemiyor.8-10 tane işi aynı anda kontrol etmeye çalıştığı ve aynı zamanda da birilerinin dertlerine ilaç olduğu bir gün.Akşama yorgun ama mutlu olacaksınız.Herkese yaptığınız iyilikler, daha sonra size iyilik olarak dönecek, unutmayın. Bu arada aklınızı karıştıran bir olayı da bugün çözmeniz mümkün görünüyor.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Başaklar yorgun. Yolculuk gibi, kendilerini yoracak bazı şeylerin peşindeydiler yine.Kendilerini ifade etmek ve artık birileri tarafından ödüllendirilmek istiyorlar.Neredeyse, hep boşa çalıştıklarını düşünmeye başlayacaklar. Kafalarında tasarladıkları şeyleri yapmak için adım atmak üzereler ama bu adımın kendilerine ne getireceğinden çok emin değiller.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Terazi, sen bugün ne güzel bir gün yaşayacaksın.Hayat güzel, çevre güzel, insanlar güzel. Uzun zamandır kırgın olduğun birileri vardı. Belki de onlar bile o kadar da kötü görünmüyor gözünüze.Terazilerin kafaları çok karışacak akşam üzerine doğru. Aynı anda birkaç proje ortaya çıkacak ve hangisi ? diye düşünecekler.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Problemlerinizden birkaç tanesini çözdünüz.Bunlar artık kafanızı karıştırmayacak. Diğerlerini de çözebilirsiniz ama zaman lazım. O yüzden biraz dikkat ve biraz da iyimserlik gerekecek.Akrepler her kötü anda kendilerini sokarlar.Bu sefer böyle olmasına izin vermeyin, direnin ve dik durmaya çalışın. Yoksa hep kendinize zarar verirsiniz.

YAY BURCU –(23 Kasım-22 Aralık)

Aklınızı kullanacağınız bir iş karşınızda ve siz akıl tutulması yaşayacaksınız.Yazık ama, kendinize bu kadar çok haksızlık etmeyin. Yay burçlarının zaman zaman yaptıkları bir şey var. Kendilerini sorgulamak.Kendinizi bu  kadar acımasız sorgularsanız zarar görürsünüz.Bu arada parasal konuşlarda akıllıca işler yapabilirsiniz, eğer har  vurup harman savurmazsanız.

OĞLAK BURCU-(23 Aralık-20 Ocak)

Oğlak, çalışmaktan başka şeylerde olduğunu anlamak için çevrene bakmalısın.İnsanlar nasıl eğleniyorlar, gezip tozuyorlar ve mutlu oluyorlar.Gerçi oğlaklar daha az şeylerle yetinmeyi sever ama ara arada farklı şeyler yapmalısın.Masadaki kağıtlarından kafanı kaldır ve bugün bir sinemaya ya da tiyatroya gitmeyi dene.Belki mutluluk oradadır.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Göremediğiniz arkadaşlarınız var ve onları görmek için çaba içindesiniz. İşler güçler önünüzü kesse de, bir şey yok, sıkılmayın.Bir şekilde sonuca ulaşacaksınız.Kovaların aileleri ile ilişkileri sıkıntılı bir yöne kayabilir. Onlara karşı daha ılımlı olmalısınız. Soğuk olmayın ve lütfen biraz gülümsemeye çalışın.İnsanları yoruyorsunuz.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balıklar zor durumda.Daha önce yaptıkları şeyler, onlara bumerang gibi geri dönüyor. Sıkıntılardan kurtulmak için, sağa sola saldırıyorlar ama nafile.Bu arada çevrelerindeki insanların da canlarını yakıyorlar. Stres,gerginlik ve gelgitler arasında bir gün geçirecekler.Akşama doğru gelen bir haber ile hayatlarının akışı  farklı bir yöne kayabilir.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0