Görüş Bildir
Haberler
2015'te Mutlaka Oynanması Gereken 5 Oyun

2015'te Mutlaka Oynanması Gereken 5 Oyun

Pro Gamer
14.01.2015 - 16:34 Son Güncelleme: 14.01.2015 - 18:55

5. Bloodborne

5. Bloodborne

PS4’ün henüz konsol aldırtmaya yetecek exclusive oyunları çıkmaya başlamadı. Bunlardan ilki Bloodborne olacak. Dark Souls II’de serinin artık yeni bir kana ihtiyacı olduğu açıkça ortaya çıkmıştı. O aranan kan etkileyici atmosferi, çok daha geliştirilmiş oyun dinamikleri ve yepyeni dünyasıyla Bloodborne olacak ve yine bitirmek için saç baş yolduracak, bunu yaparken de oyuncuyu tekrar denemekten hiç vazgeçtirmeyecek. Sean Bean’ı bir kenara koyalım, insan ölmekten zevk alır mı? Bu oyun çok güç bir şeyi başarıyor.

Bloodborne Sitesi

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Batman: Arkham Knight

4. Batman: Arkham Knight

Arkham Origins belki herkes için bekleneni veremedi ama Batman: Arkham Knight, Arkham Asylum ve Arkham City’nin üstüne koyarak çok sağlam bir oyun olacak gibi. Sadece çok daha büyük, özgürce dolaşılabilecek bir şehir ve Batmobil bile oyunu beklemek için yeterli nedenler.

Batman: Arkham Knight Sitesi

3. GTA V PC

3. GTA V PC

Konsol sahiplerinin yüzünü güldüren ama ertelene ertelene PC sahiplerini isyan ettiren GTA V kuşkusuz PC’de yine bomba etkisi yaratacaktır. PC sürümü 24 Mart’a ertelendi, inşallah bu ertelenme son olur. PC’nin her zamanki gibi en büyük artısı mod desteği olacaktır. (Bari en azından bu sefer Kurtlar Vadisi modunu görmeyelim. Yıl olmuş 2015, insaf.)

Grand Theft Auto V Site

2. Metal Gear Solid V: Phantom Pain

2. Metal Gear Solid V: Phantom Pain

Bu serinin ana oyunlarından bir tanesini bile bitirmişolanlar “Metal Gear Solid” adının bile sabırsızlıkla beklemek için fazlasıylayeterli bir sebep olduğunu çok iyi bilirler. Hikayesi ve arkasındaki felsefeleri anlatmaya cümleler yetmez. Oynamayanlar için büyük kayıp olan seriyi bu kez PC oyuncuları da rahatlıkla oynayabilecek. Ancak seriyle ilgili hiçbir şey bilmeyenlerin senaryo ile ilgili çok önemli detayları kaçıracağı da bir gerçek.

METAL GEAR SOLID V Sitesi

1. The Witcher III: Wild Hunt

1. The Witcher III: Wild Hunt

İki oyunu da mükemmel olan The Witcher serisinin yeni oyunu daha da mükemmel olmak için elinden geleni yapıyor. Bu yüzden erteleniyor da erteleniyor. Geralt’ı yeniden yönetmek için o devasa dünyada geçirilecek yüzlerce saat için oyuncuları sabırsızlandırıyor.

The Witcher® 3: Wild Hunt Sitesi

Bonus: Hounds: The Last Hope

Bonus: Hounds: The Last Hope

Oyun dünyasında devrim yaratacak bir oyun olacak Hounds: The Last Hope, oyuncuları artık birbirinin kopyası oyunlar oynamaktan kurtaracak. Role Playing Shooter türündeki bu oyunda müthiş tempoda aksiyon, özel birlik yönetimi, takım oyunu, strateji ve rol yapma derken oyunda yok yok gibi görünüyor. Third-person kamera açısı öyle bir ayarlanmış ki savaş atmosferini müthiş bir şekilde yansıtıyor. Oyunun videolarında her şey inanılmaz görünüyor. Bu kadar kaliteye rağmen şaşırtıcı bir şekilde ücretsiz olarak oynanabileceği için yılın mutlaka oynanması gereken oyunları arasında tepede yer alıyor. Resmi sitesinden beta için kayıt yapılabiliyor.

Hounds Online

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
12
4
3
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seytantuylu

quantum break??