Görüş Bildir
Haberler
2015 Dijital Pazarlama Öngörüleri

2015 Dijital Pazarlama Öngörüleri

Gokcen Orhan
02.01.2015 - 00:31 Son Güncelleme: 02.01.2015 - 12:53

Giriş

Yeni bir sene, yeni başlangıçlar, yeni bir ortak algı. Her yeni sene ve gelişen teknoloji ve iş dünyasının buna uyarlanması süreci bu sene için de başlamış bulunuyor. Geçen sene (bunu yapmadan edemedim) olgunlaşan dijital algı, 2015’te etkilerini göstermeye ve yaygınlaşmaya, teknikleri bir kez daha değiştirmeye başlayacak. Geçen sene işe yarayan fikirler, yöntemler bu sene belki daha az belki de hiç işe yaramayacak, çünkü geçen zamanla, kitlelerin alışkanlıkları ve servis/ürünleri kullanım şekilleri değişecek. Buna dair alanında başarılı 5 isimden, bu yıl etkili olacak dijital pazarlama öngörülerini araştırıp bir araya getirdik, umarız hem startup’ında birçok pozisyonda çalışan ve gece gündüz uyumayan girişimciler, hem de deneyimli ve deneyimsiz tüm pazarlamacılar için faydalı bir okuma olur.

Kaynak: http://www.kafatech.com/dijital-pazar...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Michael Della Penna – Eski CMO, Epsilon

Michael Della Penna – Eski CMO, Epsilon

“Mobil alışverişin 2013’te sahip olduğu 133 milyar $’lık hacimden 2017 yılında 516 milyar $’a çıkması bekleniyor. Birçok uzman Google Wallet’ın büyümesini Google Play üzerinden sürdürdüğünü fakat satış noktasında konumlanan bir ödeme sistemi olmasından dolayı daha yavaş yükseldiğini, Apple Pay’in mobil cüzdanlarda lider konumunu sürdüreceğini öngörüyor.”

Russell Glass – B2B Ürünler Başkanı, LinkedIn

Russell Glass – B2B Ürünler Başkanı, LinkedIn

“B2B pazarlamacılar kitlelerinin, 2015’te ilk defa pazarlama içeriklerinin %50’den fazlasının mobil veya tablet cihazlarda tüketileceği ‘mobil-öncelikli’ dönüşümünü gözlemleyecek.”

Christophe Primault – CEO, GetApp

Christophe Primault – CEO, GetApp

“2015 B2B pazarlamacıların hyper-targeting (hiper hedefleme) ile gözünü açacağı yıl olacak. Online ziyaretçilerin sadece %10’u, online içerikle etkileşim halindeyken aradıkları şeyi bulabiliyorlar. Vizyoner dijital pazarlamacılar, trafikle iş niteliklerini eşleştirebilecek, büyütmek istedikleri segmentleri tanımlayabilecek ve onlara tam hedeflenmiş bir mesajla hizmet edebilecekler.”

Russell Fradin – Kurucu Ortak & CEO, Dynamic Signal

Russell Fradin – Kurucu Ortak & CEO, Dynamic Signal

“Markalar her zaman kendi içinde çok fazla çeşide ayrılan Y Jenerasyonu’nun geniş taleplerine cevap vermek için ayarlama yapmasıyla, bireyselleştirilmiş pazarlamaya eğilecekler. […] Reklamlar daha kişisel, bölgesel ve yerel hale gelecek. Honda’nın yeni reklam kampanyasının Bay Bridge hakkında olması ve sizin Oakland’da yaşayacağınızın tutması tesadüf değil.”

Chloe Mason Gray – Pazarlama Yazarı, Kissmetrics

Chloe Mason Gray – Pazarlama Yazarı, Kissmetrics

“Pazarlamacılar bir pazarlama kanalı olarak giyilebilir teknolojiyle deney yapmaya başlayacaklar. Google Glass reklamcılara, reklamlarını kullanıcılara bir «pay-per-gaze» (bakış-başına-maliyet) reklam modeli ile gösterme şansı sunabilir, hatta bu online ve offline reklamcılık arasındaki boşluğu köprülemeye bile yardımcı olabilir.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0