Görüş Bildir
Haberler
Son 10 Yılın En Sevdiğin Şarkılarını Söyle; Sana Hangi Notanın İnsanı Olduğunu Söyleyelim

etiket Son 10 Yılın En Sevdiğin Şarkılarını Söyle; Sana Hangi Notanın İnsanı Olduğunu Söyleyelim

İpek Gülek
19.01.2018 - 16:09

Şüphesiz ki dinlenen şarkılar, insanın kişiliğini yansıtır. Müziği oluşturan her nota da kişiliğinize dair bir ipucudur. 2008'den bu yana en sevdiğin şarkıları seç; ait olduğun notaya göre kişilik analizini yapalım!

'Topu topu 7 nota var. Kaç ayrı beste yapılabilir ki?'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 2008'de en sevdiğin şarkı hangisiydi?

2. Peki 2009'da?

3. 2010 desek?

4. Bir de 2011'e göz atalım!

5. E 2012'nin başı kel mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 2013'e geri dönelim bir de👇🏼

7. 2014'e ne dersin?

8. 2015?

9. Sonlara yaklaşırken 2016'daki en sevdiğin şarkıyı da seç bakalım!

10. Son olarak 2017'deki seçimin neydi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

DO: Alpha karakterli bir lidersin!

Sen dominant bir karaktere sahipsin! Çevrendeki insanları hemencecik etkin altına alıyorsun! Bulunduğun ortamda senin sözün geçer. Zaten ekipte en çok konuşan da sensin.😂 Aynı zamanda acayip prensiplisin ve kendine ait kuralların var. Bildiğinden kolay kolay şaşmazsın! Ah bir de disiplinlisin ki evlere şenlik... İstemediğin bir durumla karşılaştığında net tavrını koyuyorsun. Yani gerektiğinde 'Hayır' demeyi biliyorsun. Sana tavsiye; üzülmemek istiyorsan hayata karşı duruşunu hiç ama hiç kaybetme!

Re: Gerçekçisin!

Ayakların yere oldukça sağlam basıyor. Gereksiz riskler almıyorsun. Ayrıca bardağın sadece dolu tarafını görmüyorsun. Boş tarafını da görüyorsun. Bu yüzden istediğin zaman kendini kolayca garantiye alabiliyorsun. Senin için bu hayatta hayallerinden çok mantığın ön planda. Akılcısın diyebiliriz. Ama sadece akılcı değil! Duygularını ve aklını beraber yönetmeyi öğrenmişsin sen! A bir de unutmadan; seni sen yapan içgüdülerine bizden selam söyle.😉

Mi: Hayal kurmaya bayılıyorsun!

Hayalciliğinle sen tam bir uyuyan güzelsin! Hayal kurmayı çok seviyorsun. İstediğin hayatı hep hayallerine konu ediyorsun. Mesela zenginlik, sağlık ve mutluluk... Ve en önemlisi istediğin aşk da bu hayaller içinde! Kendini hayatının aşkıyla çiçekli çayırlarda hayal ediyorsun. Hayal kurmak ve kendini o hayale kaptırmak seni çok mutlu ediyor. Bu yüzden gerçek hayatla yüzleştiğinde kalbin kırılabiliyor! Sana tavsiye; hayatta hiçbir zaman hayallerine kendini fazla dozda kaptırıp 'keşke' deme!

Fa: Sıra dışı bir kişiliğin var!

Sen olağanüstü bir insansın! Farklısın, marjinalsin! Her yerde ilk göze çarpan kişisin! Modayı takip etmekten çok kendi tarzını yaratmayı seviyorsun. Anlayacağın türevi alınamayan bir insansın.😎 Kendi işini kendin halletmeyi seviyorsun; böyle devam! Hatta kendine has çözüm yöntemlerinle kendi hayatını hep kurtarıyorsun. Birinden illa yardım isteyeceksen kendine benzer insanlarla konuşmaya çalışıyorsun. E sen de haklısın tabii... Bitmedi! Samimi olmadığın ortamlarda soğuk kanlısın. Özgür ruhlusun! Davranışlarını açıklamak hiç ama hiç senlik değil! Gereksiz işlerle uğraşmıyorsun ama çevrendekiler bu şekilde düşündüğü için seni yadırgıyor. Toplum tarafından dışlanıyorsun ama toplum da senin pek umrunda değil. Sakın kendinden vazgeçme!

SOL: Etrafına pozitif enerji yayıyorsun!

Sen mutlu bir insansın! Çevrendeki insanlara gereğinden fazla önem veriyorsun! Senin için kendinden önce çevrendekilerin duygu ve düşünceleri önemli. İnsanların farklılıklarına saygı duyuyorsun. Onları olduğu gibi kabulleniyorsun. Bu yüzden sana kocaman alkış!👏 Sahip olduklarınla yetinmeyi biliyorsun. Oldukça dürüst bir insan olduğunu da atlamamak lazım. Sana tavsiye; engellerden fırsat yaratıp anı yaşa! Bu sana iyi gelecek, unutma!

LA: O kadar melankoliksin ki kendini soyutluyorsun!

Hayat üstüne üstüne geliyor! Aslında kendi dünyanda oldukça huzurlusun. Sana dokunmasınlar yeter. Bu yüzden genelde bir şeyleri yalnız yaparsın. Ve mükemmeliyetçi olduğun kadar çekingensin de! Karar verme aşamasında kaplumbağa kadar yavaş olabiliyorsun. Talihsizlikler hep seni buluyor. Karamsarsın da... Hayatı gereğinden fazla ciddiye alıyorsun. Biraz akışına bırakmalısın! Bardağın yarısının dolu yarısının boş olduğuna bakmaktan çok; alacağın bir sonraki yudumun asla ilki gibi olmayacağını düşünüyorsun. Seni kimse anlamıyor. Ama romantiksin ve keşfedilmeyi bekleyen duyguların sahibini bulduğunda senden mutlusu olmaz. İnsanlarla ilişki kurmak senin için zor biliyoruz ama biraz rahatla ve aşkı bul! Sana iyi gelecek.

Sİ: Asi ruh seni!

Sİ:  Asi ruh seni!

Çok asi bir insansın! Zaman zaman asiliğin giyim tarzına da yansıyor. Dik duruşunla herkesi kendine hayran bırakıyorsun. İstemediğin bir şeyi kimse sana yaptıramaz. Sana doğru gelmeyen bir şeye hemencecik baş kaldırıyorsun. İstediğin şeyler için de elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Kendine has tarzın hem dış görünüşüne hem de kişiliğine yansıyor. Dahası, çevreni sana benzeyen insanlarla donatıyorsun. Duygularına kendini hapsetmiyorsun. Ağlak değilsin! Sana tavsiye; özgün ruhunu asla ama asla kaybetme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
771
289
111
105
34
30
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bekircan karaoğlu

Bir şey değilde bu şarkılar dün çıkmış gibi be,zaman çok hızlı geçmiş.

2009'da maNga'nın Şehr-i hüzün albümü favorimdi göremedim şıklarda ağladım:(

Arda Doğan

DO: Alpha karakterli bir lidersin! Sen dominant bir karaktere sahipsin! Çevrendeki insanları hemencecik etkin altına alıyorsun! Bulunduğun ortamda senin söz... Devamını Gör