Görüş Bildir
Haberler
2000'lerin Gönlümüzde Taht Kuran 9 Otomobili

2000'lerin Gönlümüzde Taht Kuran 9 Otomobili

Oğuz Çelik
05.01.2017 - 14:27

2000'lerin En Sevilen Otomobilleri

Ergenliğini otomobil dergileri okumakla,Hızlı ve Öfkeli Vcd'leriyle,skyline mustang geyikleriyle yiyip bitirmiş arkadaşlar.

İşte ülkemizde 2000'li yıllarda en çok sevilen ve ses getiren otomobiller!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Volkswagen Passat B6

Trendline Comfortline Highline Donanımlarıyla 2005-2010 yıllarında satılan,zamanın ağır abilerinin tercih ettiği,ozamanlarda alışık olmadıgımız kadar bol donanımlı ve konforlu bir araçtır kendileri.

Renault Megane II

2004-2009 yıllarında Halkımızın Renault 19 araçları hala lüks sandığı dönemde çıkan bu model,Bursa'da tasarlanıp üretilmiştir.

Zaten Toroslardan beri ülkemizde hayli sevilen Renault,bu modeliyle ülkemize ölümsüz bir eserini daha bırakmıştır.Elektrik destekli direksiyonu,kartlı giriş sistemiyle hayli havalı bir araçtı zamanında.

Fiat Linea

Fiat'ın zamanında hayli bağırarak pazara sunduğu,sürüş dinamikleri pek iyi olmasada yakıt cimrisi motoru sayesinde taksici dolmuşçu esnafın vazgeçilmezi olmuş ölümsüz bir araç.

Fiat Doblo

Multijet'in atası olan JTD motor ile 2004 yılında satılmaya başlanan bu araç hakkında çok birşey soylemeye gerek yok.Çünkü 'kısmen' yenilenerek yeni modelleri hala satışta.Enişte doblosu geyiğinden ,arka camdaki osmanlı tuğrası esprilerine kadar bir çok muhabbetin içinde varoldu.Düşük yakıt tüketimi ve geniş iç mekanıyla türk ailelerinin en sevilen aracı olmaya devam ediyor..

Ford Focus

Alırsın Ford Olursun Lord' geyiğine sebep veren araç budur.2000 yılının hemen başında ülkemiz yollarında boy gösteren bu araç abisi Escort'un tahtına hıc kalkmıcak şekilde oturmayı başarmıştır.Performansı Konforu ve 3 farklı kasa tipiyle satılması,hem gençlerin,hem ailelerin beğenisini kazanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dacia Logan

Dacia Markası 90 lardan beri varolmasına rağmen,Renault himayesindeki bu modelden sonra ülkemizde ve avrupada büyük başarılar yakalamıştır.Fiyatlarının ucuzlugu ve dusuk yakıt tuketımıyle,daha düşük bütçeli alıcılara günümüzdede farklı model ve motor seceneklerıyle hizmet vermeye devam ediyor.

Opel Vectra

2002 yılından itibaren yenilenip satılmaya başlayan bu model 'abi gerekirse 80 modele binerim,ama almana binerim'ci dayıların oluşmasına sebep olmuştur.Zamanına gore yuksek teknolojısı,konforu ve iç mekandaki kaliteli malzemeleriyle orta sınıfın başını döndürmüştür.

Citroen C4

2005 yılında,televizyonlarda dönen robotlu reklamıyla beraber 'abi araba değil uzay mekiği yea' diyerek,sadece simidinin dönüp ortasının sabit kaldığı ilginç direksyonuyla,elektronik gösterge tablosuyla halkımızın ve nice otomobil hayranlarının masalarına meze olmuştur.

Peugeot 206

Evet sizinde aklınıza o efsane filli reklamı geldi biliyorum.Tam bir 2000 ler efsanesi olan bu araç,zamanın hızlı gençlerinin favorisi olmuştur.Farklı kasa ve motor seceneklerıyle genıs kitlelere hitap eden bu araç,populerlıgını hala yitirmiş değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın