Görüş Bildir
Haberler
19 Ekim Günlük Burç Yorumları: Burçlar İçin Aşk, Para, Sağlık ve Kariyer Yorumları…

19 Ekim Günlük Burç Yorumları: Burçlar İçin Aşk, Para, Sağlık ve Kariyer Yorumları…

Astrolojik olayların insanların günlük yaşamında etkili olduklarına inan vatandaşlar, günlük burç yorumlarını yakından takip ediyor. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları için yapılan günlük yorumları yakından takip ediliyor. Uzman astrolog, aşk, para, sağlık, kariyer gibi konularda günlük yorumlarda bulunuyor. Peki, 19 Ekim günlük burç yorumlarında neler var? İşte günlük burç yorumları

İçeriğin Devamı Aşağıda

19 Ekim Günlük Burç Yorumları

19 Ekim Günlük Burç Yorumları

Uzman Astrolog Zeynep Turan ile 19 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları yayımlandı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Twitburc' olarak da bilinen ve tanınan Zeynep Turan, yeni günün ilk saatleri için günlük burç yorumlarını duyurdu.

Koç: Çok şükür diyeceğin bir gündesin. Çünkü karşıt burcunda devam eden Merkür Retro'su yarın sona eriyor. Güven sorunlarını çözmek için adım atmak isteyebilirsin.

Boğa: Önemli kararlar alman gereken konular karşına gelebilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, flört dönemini canlandırıyorsun.

İkizler: Ertelediğin planlar yeniden karşına geliyor. Genişleten gezegen, hava burcunda düz seyre başlıyor. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen, beklentilerin karşılık bulabilir.

Yengeç: Güne nedenini bilmediğin bir duygusallıkla uyanabilirsin. Ancak merak etme kendini toparlamakta üstüne yok. Kronik bir rahatsızlığın varsa, aksattığın rutinlerine geri dönmen gerekebilir.

Aslan, Başak, Terazi, Akrep

Aslan, Başak, Terazi, Akrep

Aslan: Bolluğu temsil eden Jüpiter, hava burcunda düz seyre başlıyor. Geçmişe oranla daha iyi yaptığın stres kontrolü, senin için birçok işi kolaylaştıracak. Deveyi diken yapanlara karşı kılıcını kuşanıyorsun.

Başak: Senin için elverişli günler başlıyor. Çünkü şans gezegeni Jüpiter, hava burcundaki düz seyrine başlıyor. Kilo vermek için diyete başlamayı düşünebilirsin.

Terazi: Bağının güçlü olduğu kişilerden gelen tuhaf davranışlar, geçmişte yaşadığın problemleri hatırlatabilir. Akşam saatlerinde yapacağın telefon görüşmesiyle bambaşka duygulara kapılacaksın.

Akrep: Hayatında eksikliğini duyduğun konuları belirleyerek, sıfırdan başlamak isteyebilirsin. Hayatının değişmeye başlayacağını hissetmen, kendini daha özgüvenli ve huzurlu hissetmene yardımcı olacak.

Yay, Oğlak, Kova, Balık

Yay, Oğlak, Kova, Balık

Yay: Sorunları çözmek için atacağın adımlar, aynı şekilde karşılık bulmayabilir. Stresli tavırların, beklenmedik hatalara da yol açabilir. Yeni iş arayışına girerek radikal kararlara imza atabilirsin.

Oğlak: Özgürlüğün ve isteklerin bu kadar ön plandayken ne kadar değiştiğini insanlara göstermek isteyeceksin. Kariyer planlamanda yapacağın değişiklikler, aileni de şaşırtabilir.

Kova: Duygusallığın getirdiği karışık ruh haliyle hayatını yeni bir yola sokmak isteyebilirsin. Senin için emek veren insanlara karşı daha duyarlı olman gerektiğine dair uyarıları dikkate alman gerekecek.

Balık: Alacağın kararlar ile üzerindeki kara bulutları dağıtacaksın. Teknolojik aletler ile yaşadığın problemler tadının kaçmasına neden olurken, beklemediğin harcamalara da neden olabilir.

Kaynak: Sabah

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın