Görüş Bildir
Haberler
17-24 Şubat Haftası Burç Yorumları

17-24 Şubat Haftası Burç Yorumları

Pegarose
17.02.2014 - 13:47 Son Güncelleme: 17.02.2014 - 14:12

17-24 Şubat Haftası Burç Yorumları

Sevgili koç bu hafta yeni ayın balık burcunda olması ve sizlerin yeni ayı karşılarken içinde bulunduğunuz süreç maddi yönde size yeni kazanç imkanlar getirecek çevrenize katılan yeni insanları oldukça faydasını göreceksiniz yıllın ilk Merkür gerilemesi artık sona erdi yenilikler adım atmakta rahat olabilirsiniz. Çevrenize duyduğunuz güveni sorgulamak geçici duygusal endişeleri çevrenize sunmamaya gayret ediniz.

Evrensel enerjisi yüksek ruhunuzu dinlendirmek içi birazda programlı olmaya özenin, iletişim enerjinizi oldukça olumlu etkileyeceği ve keyfinizi düşüneceğiniz hafta sonunu dinlenme ve rahatlama etkisi ile geçirmek isteyeceksiniz. Eviniz eşyalarınız önemli olduğundan daha önemli olacak. Bugünün tatil olduğunu asla unutmayın. Duygusal yoğunluğun artacağı gizli saklı olayların ön planda olacağı bir süreç geçirmeniz olası sadece sakin olun ve sizi korkutan her şeyden arının. İşleriniz olumlu sonuçlar ile sonuçlanacak bedensel enerjiniz artıyor.

Sevgili boğa bu hafta iş hayatınızda sorumluluklarınızı sorgulaya bilirsiniz günlük hayatınızda çevrenizde sizin için önemli olan insanların size fazla yön vermelerine izin vermeyin hayat sizin hayatınız hiç kimse siz değil siz sadece dostlarınızı sevin. Duygusal yönde karmaşalar yaşatabilir geçmişe takılmamaya kendi iyiliğiniz için özenin ruhunuzu rahatsız eden. Duygularınız varsa dua edin meditasyon yada enerjinizi değiştirecek ortamlarda bulunun. Aşk partneriniz sizin için çok önemli sürprizler yapabilir ona karşı huzurunuzu hissettirin.

Merkür geri hareketinin sona ermesi size sosyal çevreniz yönünde büyük rahatlama yaşatacak yaşam enerjiniz sizi motive ederek artıyor. Yeni yaparak heyecan duyacağınız işlerle başarı basamaklarına tırmanıyorsunuz. Kimseye bağlanmayın. Duygularınızı kıpır kıpır olması konusunda etkileyecek sizin için çalışma saatleriniz dışında planlı dinlenmeye özen gösterin. Geçmişte sizi sarsan olayların hala sizi hırpalayan etkilerini yaşıyorsanız. Bu sorunlu olay ve kişileri bu ayki yeni ayda bağışlayın. Beyaz bir kağıt kalem alın şikayetlerinizi yazın ve yakın.

Kaynak: http://www.pegarose.com/17-24-subat-h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın