Görüş Bildir
Haberler
16 Ocak 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

16 Ocak 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

yelda kahveci
16.01.2014 - 09:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

16 Ocak 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

16 Ocak 2014 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlerken, kendinize her zamankinden daha fazla güveniyorsunuz. Duygusal yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşılıklı ilişkilerde, yapıcı paslaşmalar söz konusu olacaktır. Yaratıcılığınızı karşı tarafa aktarabilirseniz, mesleki başarınızı ve kariyer hırsınızı olumlu bir şekilde kullanacağınız bir gün. 

16 Ocak 2014 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:

Adımlarınızı sağlam atıyor ve en küçük detayları bile ustaca değerlendiriyorsunuz. Toplumsal ilişkilerinizde sizi gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz. Olayları inceleyerek yaklaşıyor ve kişisel becerinizi istekli bir şekilde işinize yansıtıyorsunuz. Bugün, bilinçaltı tepkilerinizi dizginlemek zorundasınız.

16 Ocak 2014 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:

Derin duygular içindesiniz. Zekanızı ve iletişim konusunda becerinizi maddesel konularla bütünleştirmek isterken, aile içi olayları da göz ardı etmeyerek, onların da fikirlerini almak isteyeceksiniz. Bugün gücünüzü birleştireceğiniz ve yaratıcılığından yararlanabileceğiniz dostlara ihtiyacınız var. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

16 Ocak 2014 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:

Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Ailenizi ilgilendiren bir olayla ilgili performans sergileyeceksiniz. Onların sağlık sorunları sizin için sevindirici olacaktır.

16 Ocak 2014 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:

İçinize kapanarak bazı şeyleri görmezlikten gelebilirsiniz. Baskı altında tuttuğunuz gizli enerjinizi kişisel hobilerinize aktarmak istiyor ve bu alanda sizi ifade eden çalışmalara yöneliyorsunuz. Bugün görüşeceğiniz kişilerin, bazı sırlarına ortak olacaksınız. Bu olayları çok özel dostlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.

16 Ocak 2014 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:

Bugün, duygusal yaşamınızı özellikle gizli tutmak isteyeceksiniz. Sizin özel dostluğunuza önem veren yakınlarınız için de, bir gizem olabilirsiniz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz. Kendiniz dahil, çevrenizdeki bir çok kişiye tepkisel yaklaşımlar içindesiniz. İsteklerinizde artış var.

16 Ocak 2014 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. İsteklerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda zorlanıyorsunuz. Onun duygusal alınganlıkları yüzünden, yanlış yansımaların ortaya çıkmasını önlemek istiyorsunuz. İkna savaşları vereceğiniz bugün de, karşı tarafın yaratıcı yönlerini ortaya çıkaracak ve olayları kendi sathınıza çekeceksiniz.

16 Ocak 2014 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:

Çevre ilişkileriniz olumlu bir şekilde götürmeyi iyi biliyorsunuz. Bugün bir çok olumlu olaya görsel olarak şahit olacak ve yaptığınız işi pozitif bir şekilde sonuçlandıracaksınız. Kişisel çabalarınız ve yaratıcılığınızı ön plana çıkarırken, fevri hareketlerden özellikle uzak kalmayı özen göstermelisiniz. Sinirleriniz çok çabuk bozulabiliyor.

16 Ocak 2014 Perşembe YAY Burcu Yorumu:

Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerliyor. Yaşam kaliteniz ve coşkunuzu iki katına çıkarırken enerjinizi dengeleme konusunda uyarı getiriyor. Yapacağınız her türlü aktiviteye duygusal performansınızı aktaracaksınız. Aşk yaşantınızın oldukça renkli geçeceği bu günde, ani tartışmalardan uzak kalmayı da başarmalısınız.

16 Ocak 2014 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:

Burcunuzda yer alan Venüs ve Merkür yakınlaşmasıyla birlikte bireysel enerjiniz yükseliyor. Ve ayrıca, zihinsel potansiyelinizi ortaya çıkıyor. Düşüncelerinizi aktarma konusunda son derece rahatsınız. Konuşmalarınız, karşı tarafında ilgisini çekecek ve bulunduğunuz ortamlarda herkes sizin etkinizde kalacak. .

16 Ocak 2014 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:

Bugün çevresel iletişiminle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz Ay'ın bulunduğu konum, siz iletişim konusunda hassas yaparken, olaylara yaklaşım tarzınızı farklı kılıyor. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız. Aynı enerjiyi çevrenizden de bekleyebilirsiniz. Aşırıya kaçan duygularınızı frenlemenizde fayda var.

16 Ocak 2014 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:

Siz olağanüstü fikirlerin kişisisiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız çok ilginç gelişimlerle ortaya çıkıyor. Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz.. Bugün, çevrenizi sınamak isteyeceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0