Görüş Bildir
Haberler
TEM'de 10 Kilometre Kuyruk Oluştu

TEM'de 10 Kilometre Kuyruk Oluştu

Fatih UZUN
11.05.2014 - 17:58

10 Kilometre Kuyruk Oluştu

TEM Otoyolu'nun Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki viyadük ve köprülerin bakım ve izolasyon çalışmaları nedeniyle Ankara istikametinin ulaşıma kapatılmasıyla tüm trafiğin verildiği D-100 Karayolu'nun Dilovası geçişinde bu kez vatandaşlar yolu kapattı.

Bu yol üzerinde meydana gelen ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından yolu bir saat kapatan vatandaşları, ilçe kaymakamı. belediye başkanı ve bazı siyesi partilerin temsilcileri güçlük ikna etti. TEM Otoyolu'nun kapalı olması nedeniyle Ankara istikametine giden trafik yükünün tamamını çeken D-100'ün Dilovası geçişinde, saat 15.15 sıralarında bir yolcu otobüsü 35 yaşındaki Hüseyin Topçu adlı fabrika işçisine çarptı. Evli ve 2 çocuk babası olan işçinin ölümü üzerine öfkelenen yakınları ile Dilovası İlçesi sakinleri yolu ulaşıma kapattı. Başka geçiş yolu olmaması nedeniyle D-100 Karayolu'nda araç kuyrukları bir anda 10 kilometreyi geçti.

Trafik görevlilerinin ikna edemediği öfkeli kalabalıkla bu kez olay yerine gelen Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti ve MHP'nin ilçe başkanları ile ilçenin tanınmış bazı işadamları onları ikna etmeye çalıştı. Bu arada Kaymakam Hulusi Şahin, telefonla Kocaeli Valisi Ercan Topaca'yı aradı. Ercan Topaca da kazanın meydana geldiği Çolakoğlu Kavşağı'na en kısa zamanda bir üstgeçit yaptırma sözü verdi. Kalabalık bu konuşmaların ardından saat 16.15 sıralarında yolu ulaşıma açtı. 

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/10-kilomet...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0