Görüş Bildir
Haberler
"TT Arena'daki Şeytanlık" Gerçek mi?

"TT Arena'daki Şeytanlık" Gerçek mi?

Fatih
22.05.2014 - 23:13

"TT Arena'daki Şeytanlık" Gerçek mi?

Vatan gazetesi yazarı Serhat Ulueren'in, Galatasaray yönetiminin TT Arena'nın zemini için sahte çürük raporu aldığı iddialarına Galatasaray sessiz kalıyor.

Bundan tam bir ay önce Vatan gazetesi yazarı Serhat Ulueren, köşesinde çok önemli bir ithamda bulunmuştu. Bu yazıdaki iddiaya göre; Galatasaray yönetimi, TT Arena'nın çatısını kendileri yaptırmamak için büyük bir şeytanlık yapmış ve zemin için sahte çürük raporu almaya çalışmıştı. Sarı Kırmızılı yönetim ise aynı gün, bu iddialar üzerine Ulueren'e suç duyurusunda bulunacağını ve tazminat talebiyle yargı yollarına başvuracağını açıklamıştı. Konu ile alakalı kendisine ulaştığımız Serhat Ulueren ise ne kendisine ne de gazetesine bu konuda herhangi bir yaptırımın uygulanmadığını belirtti ve ekledi: 'Devam edeceğim!'

'ARENA'DA DUDAK UÇUKLATAN ŞEYTANLIK'

Serhat Ulueren yazısında Galatasaray'ın, mahkemeye sunulmak üzere, 'Arena’nın temelinde kayma vardır, bu nedenle çatı kapatılamaz' diyerek sahte çürük raporunu alabilmek için şeytanlıklar yaptığını yazmıştı. Ancak gerek İTÜ gerekse de YTÜ zeminde 1 santimetre bile kayma saptamamıştı. Ayrıca yazıda en dikkat çeken nokta ise Ulueren'in bu 'şeytanlıklar' dediği görüşmeler hakkında kanıtları olduğunu iddia etmesiydi. Serhat Ulueren yazısında 'Elimde Yıldız Teknik ve İTÜ hocalarının Arena’nın zemini ve G.Saray’ın çirkin oyunuyla ilgili görüşleri de mevcuttur' eklemesini yapmıştı.

'GERÇEKLERİ AÇIKLAMAYA DEVAM EDECEĞİM!'

Yazısını 'Daha buna benzer birçok skandal var! Devamını bekleyin, göreceksiniz' diyerek sonlandıran Serhat Ulueren'e TurkFutbol.Com'dan Emre Kacan ulaştı ve konu hakkında görüşlerini aldı. İşte o görüşme:

Tam olarak 1 ay önce gazetenizde 'TT Arena'da dudak uçuklatacak şeytanlık' diye bir yazı kaleme almıştınız ve Galatasaray aynı gün size dava açacağını açıklamıştı. Siz de bu haberi ilk olarak benden duymuştunuz. Galatasaray'dan böyle bir dava geldi mi?

Hayır. Ne bana, ne de gazeteme herhangi bir tebligat gelmedi. Dediğin gibi bunu ben de senden duydum, haberim bile yoktu.

Yazınızda bu konuda elinizde belgeler olduğunu belirtmiştiniz. Ve skandalların bununla kalmadığını, yazmaya devam edeceğinizi belirtmiştiniz. Bu yazıları yazmaya 'hala' devam ettirmeyi düşünüyor musunuz?

Geçen hafta yazdım bile! Ancak Soma olaylarından dolayı sayfa kısıtlamasına gidilince bu yazılar kullanılmadı. Bugün yarın kullanacaklar. Hatta o olayın devamı da içinde... Dediğim gibi yazı işlerine verdim yazıyı. 5 gün geçti henüz kullanmadılar. Ben de Pazar gününe kadar bekliyorum. Yine yayınlanmazsa hatırlatacağım.

Herhangi bir sansür olacağını düşünüyor musunuz gazeteden? Çünkü G.Saray şiddetle karşı çıkmıştı...

Yok yok hayır. Sansür sıfır. Sadece yerle ilgili sıkıntı var. Kalkıp da sansür olacak durumu yok. Öyle olsa ilk yazıyı kullanmazlardı.

Yazıda TT Arena'daki skandal olayının devamı mı olacak? Yoksa başka 'skandallar' mı?

Başka skandal değil. TT Arena ile ilgili başka skandallar var. Yaz daha uzun, daha devamı gelecek merak etmeyin!

TurkFutbol.Com Özel / Emre KACAN

Kaynak: http://turkfutbol.com/ozel-tt-arenada...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın