Görüş Bildir
Haberler
'Robin Hood' Bu Kez de Düğün Yapacağım Diyen Vatandaşa Bin Dolar ve Beşi Bir Yerde Gönderdi

etiket 'Robin Hood' Bu Kez de Düğün Yapacağım Diyen Vatandaşa Bin Dolar ve Beşi Bir Yerde Gönderdi

İstanbul'un yoksul semtlerinde, içinde para olan zarflar dağıtan ve Robin Hood olarak bilinen gizemli hayırsever, Üsküdar'da dağıttığı zarflardan alan ve 'Nişan düğün yapacağım. 3 milyar, 5 milyar da verse iyi olurdu' diyen Vecihe Algül'ün yardım çağrısına sessiz kalmadı. 

Kimliği bilinmeyen hayırsever, Algül’e 5 tane tam altının kırmızı kurdeleye takılı olduğu 5'i bir yerde kolye ve bin dolar ile çikolata gönderdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5 tane tam altın ve bin dolar gönderdi

5 tane tam altın ve bin dolar gönderdi

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, İstanbul'un yoksul semtlerinde yaşayan vatandaşlara yaptığı yardımlarla gündeme gelen ve Robin Hood olarak bilinen hayırsever, Üsküdar'ın Kuleli mahallesinde, düğün yapacağı için kendisinden yardım isteyen bir vatandaşa yardım etti. 

Robin Hood, adı bilinmeyen siyah giyimli bir kadın aracılığıyla Algül’e 5 tane tam altının kırmızı kurdeleye takılı olduğu 5’i bir yerde kolye ile içinde bin dolar bulunan zarf ve çikolata gönderdi.

'Düğün yapacağım, 3 milyar 5 milyar da verse olurdu' demişti

'Düğün yapacağım, 3 milyar 5 milyar da verse olurdu' demişti

Vecihe Algül, geçtiğimiz günlerde, hayırsever iş insanının Üsküdar'da yaptığı yardımın ardından, muhabirlere 'Gerçekten ihtiyacım vardı. Düğün yapacağım, nişan yapacağım. 3 milyar 5 milyar da verse iyi olurdu. Eşim felçli. Nişanımız olacak, düğün yapacağım. ' demişti.

İçinde bin dolar olan zarfı alan Algül'ün mutluluğu görülmeye değerdi...

İçinde bin dolar olan zarfı alan Algül'ün mutluluğu görülmeye değerdi...

Hediyelerin teslim edilme anı böyle görüntülendi 📹

18 Aralık'ta Ataşehir'de bir yardımda bulunan Robin Hood, 4 gün aradan sonra Üsküdar'daki yoksul vatandaşları sevindirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
377
135
39
27
24
19
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cingıl Bellz

Hiç hayır değil, iyilik değil. Millet zaten hazıra konmaya hevesli; bu sadece bu "kültürü" cesaretlendirir, o kadar. Hemen bir tanesi çıkmış yine bin lirayı ... Devamını Gör

insansiniz

benim anlamadığım DHA'nın o an orada ne işi var?

ezgi kara

herkes dügün yapmak zorunda mı ya ?? zorunluluk mu yani ??

Evan

Gelenek gibi bir şey, açıkcası saçma geliyor bana düğüne vereceğin parayla neler alırsın. Bir de kredi çekiliyor düğün için o da iyi bir şey değil.