Görüş Bildir
Haberler
'Nerdesin Aşkım' Uygulaması İle Sevgilinizin Konumunu Öğrenin

'Nerdesin Aşkım' Uygulaması İle Sevgilinizin Konumunu Öğrenin

Onedio Medya
11.02.2016 - 19:31

Sevgilinizin, eşinizin veya herhangi bir tanıdığınızın konumunu öğrenmek isteyenlere “Nerdesin Aşkım” mobil uygulamasının güzel bir çözümü var. Artık konumunuzu öğrenmek istediğiniz kişilerin nerede olduğunu bu uygulama sayesinde öğrenebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nerdesin Aşkım uygulamasını kısaca; konum bilgisine ulaşmak istediğiniz kişiye davet gönderip eşleştikten sonra, tek tuşla ona her an nerede olduğunu sorup, konumunu bildirim yoluyla alabilmenizi sağlayan bir mobil uygulama olarak tanımlamak mümkün.

Facebook hesabınız ile giriş yapabildiğiniz uygulama ile konumuzunu öğrenmek istediğiniz kişiye davet gönderebilirsiniz. Davetin kabul edilmesi durumunda eşleşen telefonlar üzerinden konum bilgileri almaya başlayabiliyorsunuz.

Peki nasıl nasıl kullanılıyor?

  • Uygulamayı indirdikten sonra Facebook ile giriş yapın,

  • Karşınıza gelen ana ekrandaki yeşil “+” butonuna basarak sevgilinize Facebook’tan uygulama daveti gönderin,

  • Sevgiliniz uygulamayı açtıktan sonra karşısına “Eşleşme Talepleri” ekranı gelecektir. “Kabul Et” butonuna bastıktan sonra uygulama ikinizi eşleştirip, eşleşmenin tamamlandığına dair size bir bildirim mesajı gönderecektir.

  • Artık uygulamayı kullanmaya başlayabilir, sevgilinize yine ana ekranda bulunan sorgu (?) butonu ile şu anda nerede olduğunu sorabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni üyelere 1 ay boyunca sınırsız ve ücretsiz kullanım hakkı veren uygulama, esasen Nerdesin Hakları ile çalışıyor. Günde 3 sorgu hakkı ücretsiz iken; daha fazla sorgu almak isterseniz marketten ücret karşılığında satın alabiliyorsunuz. Ayrıca ikinci versiyonu kullanıma giren uygulamada birçok yeni özellik de bulunuyor.

Nerdesin Aşkım uygulamasının Android ve iOS versiyonları şu anda indirilebilir durumda. İndirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Nerdesin Aşkım: App Store | Google Play

WebMasto

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
5
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nukkummatti

sakat uygulama. Allah'tan ücretli.