Görüş Bildir
Haberler
'Koronavirüse İnanmıyorum' Diyen Genç Hakkında Yasal İşlem Başlatıldı

'Koronavirüse İnanmıyorum' Diyen Genç Hakkında Yasal İşlem Başlatıldı

Erzurum'da maskesiz dolaşıp, 'Koronavirüse inanmıyorum' diyen Fahrettin Öztürk, polis ekiplerince maskesiz yakalandı. 900 lira ceza kesilen Öztürk hakkında ayrıca sözleri nedeniyle, 'Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak' suçundan yasal işlem yapıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye'de koronavirüs vakalarında artış yaşandığı iller arasında saydığı Erzurum'da, 24 Temmuz günü, maskesiz olarak görüntülenen Fahrettin Öztürk, koronavirüse inanmadığını belirterek 'Bana ya da yakınlarıma bulaşırsa o zaman inanırım. Bulaşmadığı için inanmıyorum. Koronavirüsün bir proje olduğuna inanıyorum ben. Belirli bir güçlerin projesi bu. Siz de buna inanın. Ben buna inanmışım böyle devam ediyorum. Bulaşırsa göreceğiz, kaderde varsa yaşayacağız. İnanmadığım bir şeyi niye yapayım, maske takayım. Ceza yazabilirler öderim' dedi.

Maskesiz yakalandı

Maskesiz yakalandı

Sözleri büyük tepki çeken Öztürk, 30 Temmuz günü de Cumhuriyet Caddesi'nde polislere maskesiz yakalandı. Maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu kentte yapılan denetim sırasında yakalanan Öztürk, Gürcükapı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Para cezası kesilip yasal işlem başlatıldı

Para cezası kesilip yasal işlem başlatıldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

1583 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesine göre 900 TL idari para cezası uygulanan Fahrettin Öztürk hakkında 'Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak' suçundan yasal işlem yapıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
75
32
12
8
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Yetti bu ülke insanının büyük oyunu görme çabası! Herkes de büyük oyunu, projeleri görüyor; küresel güçler kan ağlıyor bu akıllılar yüzünden.

Pasif Kullanıcı

ERZURUM RİZE KONYA MUHTEŞEM ŞEHİRLER KÜLTÜRÜ VE DOĞASI HARİKA

Pasif Kullanıcı

konyalıyım istanbulda yaşıyorum, ikisinin de bir farkı yok, rizeyi veya erzurumu görmedim ama suçu belli şehirlere yıkmaya çalışmayın, bu ülkede aydın insanl... Devamını Gör

Bozkurt

ABD'de Covid-19'a inanmayan bir gencin son sözleri "Sanırım bir hata yaptım" olmuştu.