Görüş Bildir
Haberler
'Kardeş Kavgasına Müsaade Etmeyeceğiz'

'Kardeş Kavgasına Müsaade Etmeyeceğiz'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter üzerinden sükunet ve sağduyu çağrısı yaptı. Davutoğlu, 'Hukuk çerçevesinde yürüttüğümüz operasyonları büyük bir kararlılıkla devam ettirirken, kardeş kavgasına da müsaade etmeyeceğiz' dedi.

Başbakan Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, Van'da şehitler için cenaze törenine katıldığını anımsatarak, al bayrağa sarılı evlatların Türkçe, Kürtçe, Arapça ağıtlarla ebediyete uğurlandığını belirtti.

Tüm Türkiye'ye sağduyu çağrısı yapan Başbakan Davutoğlu, 'Van'da bir kez daha milletimizin bütün fertlerinin aynı kararlılıkla teröre karşı omuz omuza durduğunu müşahede ettim. Teröre karşı yürüttüğümüz ortak mücadele kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmektedir. Aziz milletimize sesleniyorum: Terörün amacı bizim bu sarsılmaz kardeşlik bağlarımızı zedelemek, kardeşler arasına fitne sokmaktır' ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Ahmet_Davutoglu/status/641344302803587072

'Basına saldırı kabul edilemez'

Başbakan Davutoğlu, bu akşam Hürriyet'e yönelik ikinci kez düzenlenen saldırıya da değindi. İçişleri Bakanı Altınok ve İstanbul Valisi Şahin ile de bu konuda görüşen Başbakan, 'Başta basın kuruluşları olmak üzere, siyasi parti merkezleri ve sivil vatandaşlarımızın mülklerine zarar vermek kabul edilemez' dedi.

https://twitter.com/Ahmet_Davutoglu/status/641344707503611904

'Terörün cezasını hukuk çerçevesinde güvenlik güçlerimiz ve yargı karar verecek' diyen Başbakan, 'Kimse kendisini kanunun yerine koymamalıdır. Yüreği vatan sevgisiyle dolu tüm vatandaşlarımı sükunete, kucaklaşmaya davet ediyorum' diye yazdı.

Twitter

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0