Görüş Bildir
Haberler
'Kapımız Herkese Açık'

'Kapımız Herkese Açık'

ATKN
21.06.2015 - 21:17 Son Güncelleme: 21.06.2015 - 23:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Davutoğlu, 'Milletimiz, milli iradenin bir tecellisi olarak koalisyon ile hükmedilmesine karar verdi. Bunun için bizim kapımız herkese açık' dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu İstanbul'da Darülaceze'deki iftar programına katıldı. Başbakan Davutoğlu iftar öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başbakan Davutoğlu, 'Tavrımız çok açıktır. Milletimiz, milli iradenin bir tecellisi olarak koalisyon ile hükmedilmesine karar verdi. Bunun için bizim kapımız herkese açık. Herkesle her şeyi konuşuruz ve bu konuda da ahlaki, siyasi açıdan da en doğru yerde durmaya kararlıyız' dedi.

Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin koalisyon açıklamalarına ilişkin, 'Biz, resmi görev Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bize tevdi edildiği zaman da zaten çalışmalara başlayacağız. O ana kadar kapımız ve istişarelere herkese açıktır. Bütün parti genel başkanları ile tam bir açık yüreklilikle konuşacağım, görevi devraldığım zaman. Gidip, bu konuları kendileriyle bizzat en üst düzeyde konuşacağım. Bunun dışında çıkan haberlerin tümü sadece yorumdan ibarettir. Tabii bu yorumlar yapılabilir ama bizzat benim zikretmediğim hiçbir düşünce AK Parti'nin görüşünü temsil etmez' değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Davutoğlu şunları kaydetti:

'Şu ana kadar yapılanlar, söylenenler bazıları temenni, bazıları zemin yoklama olabilir ama herkesin o gün geldiğinde, görüşmeler başladığında iyi niyetle ve ciddiyetle yaklaşmasını diliyorum. Bu çerçevede Sayın Bahçeli'nin açıklamaları da dahil olmak üzere, bütün bu açıklamaların esas itibarıyla o görüşmelerde netliğe kavuşacağını ifade etmek isterim. Bizim yaklaşımımız, ilk günden itibaren açıktır. Hiç kimseye kapıyı kapatmadık, hiçbir spekülasyona mahal vermedik' dedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0