Görüş Bildir
Haberler
"Demba Ba Transferi Çok Zor Oldu"

"Demba Ba Transferi Çok Zor Oldu"

Batuhan
17.07.2014 - 14:16

"Demba Ba Transferi Çok Zor Oldu"

Demba Ba transferi konusunda Beşiktaş adına önemli bir inisiyatif kullanan FIFA menajeri Ahmet Bulut, bu transferi çok gerçekleştiğini söyledi.

1 AY UĞRAŞTIK. CHELSEA, EVERTON'LA ANLAŞMIŞTI. SON ANDA BU TRANSFERİ ÇEVİRDİK

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Bulut, 'Kolay bir transfer olmadı. 1 ay çok büyük bir uğraş verdik. Ama sonunda mutlu sona ulaştık; çünkü Demba Ba ilk günden itibaren Beşiktaş'a gelmek istedi. Futbolcu açısından sorun yaşamadık; ama kulüp tarafında zorluk yaşadık. Demba Ba'yı 4-5 kulüp istiyordu. Hatta Everton'la anlaşmışlardı; biz son anda çaba göstererek bu transferi Beşiktaş'a çevirdik' dedi.

MADDİ KOŞULLAR VE MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE FUTBOL OYNAMA İSTEĞİ

Bulut, Senagalli futbolcunun Beşiktaş'ı tercih etmesini ise 'Müslüman bir ülkede olması çok önemli bir faktör. Beşiktaş'ın yeni stadı, yeni proje. Demba Ba bunun içerisinde olmak istedi. Bir de tabii ki maddi etkenler belirleyici oldu' sözleriyle açıkladı.

JOSE MOURINHO'NUN ETKİSİ

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'yla iyi ilişkileri olan Ahmet Bulut, ünlü teknik adamın bu transferde yardımcı olduğunu belirterek, 'Maddi konulara elbette Mourinho karışmadı. Ama Lukaku mu Demba Ba mı ayrılsın noktasında seçimiyle bizim bu transferi yapmamıza yardımcı oldu. Orada 4 tane forvet vardı. Bunlardan bir tanesi elemek zorundaydı. Kendisine orada ricacı olduk Demba Ba konusunda; o da sağ olsun bize zorluk çıkarmadı' diye konuştu.

'BURAYA TATİLE GELMEDİM' DİYOR

Ahmet Bulut, Demba Ba'yla ilgili izlenimlerini ise şöyle açıkladı: 'Çok hırslı bir futbolcu, buraya tatile gelmediğini, futbol oynamayı ve başarı kazanmaya, kupalara aç olduğunu söyledi. Bence kolay bir transfer değildi. Büyük bir isim geldi Türkiye'ye Avrupa'da büyük yankı yapacağını düşünüyorum. Umarım iki taraf için hayırlı olur. Beklentim büyük. O da kendisinden olan beklentilerin büyük olduğunu farkında.'

GÖKHAN TÖRE'NİN DURUMU BU HAFTA SONUNA KADAR NETLEŞİR. ZOR BİR TRANSFER

Ahmet Bulut, 'Gökhan Töre'nin durumu bu hafta sonuna kadar netleşecek. Rubin Kazan'ın durumuna bağlı. Orada rakamlar bir iniyor bir çıkıyor. Bu açıdan bakıldığında kolay bir transfer olarak görülmüyor. İki üç güne kadar belli olur. Gökhan ya Beşiktaş'ta top oynar ya da Avrupa'da başka bir takımda oynar. Ama kesinlikle Rubin Kazan'da oynamayacak. Hafta sonuna kadar netleşecek. Kulüpler anlaşırsa Gökhan, Beşiktaş'a gelmeyi istiyor. Futbolcunun kendisini nerede iyi hissettiği önemli. Beşiktaş'ta iyi hissetti. Burada Gökhan'a o ortamı hazırladılar. Ama kolay bir transfer gözükmüyor. İki günü kadar belli olur' dedi.

ARDA TURAN ATLETİCO'DA DEVAM EDECEK

Ahmet Bulut, İspanya'da temsilcimiz Arda Turan için ise 'Arda, şu anda Atletico'yla kampta. Aklımızda ayrılmak gibi bir düşünce yok. Arda Atletico da çok mutlu' diye konuştu.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17869...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0