Görüş Bildir
Haberler
"Beşiktaş Benim Yuvam"

"Beşiktaş Benim Yuvam"

Fatih
30.01.2014 - 20:10

"Beşiktaş Benim Yuvam"

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, 'Beşiktaş benim yuvam. Kendimi Beşiktaş formasından başka bir formayla düşünemiyorum' dedi.

Beşiktaş'ta takım arkadaşı Sezer Öztürk ile ettiği kavga sonrasında kadro dışı bırakılan tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Toraman, başka kulüplerden gelen transfer tekliflerini geri çevirdiğini belirterek, 'Kendimi Beşiktaş formasından başka bir formayla düşünemiyorum' dedi.

İbrahim Toraman, Beşiktaş'tan başka bir takımda forma giymeme kararı aldığını anlatarak, 'Beşiktaş benim yuvam. Burada bir kariyerim, koluma taktığım kaptanlık bandı var. Bazı çok değerli Anadolu kulüplerinden teklifler aldım, fakat hepsine çok teşekkür ederek, gelen teklifleri geri çevirdim' diye konuştu.

Beşiktaş yönetiminden kendisine henüz bir çağrı gelmediğini ifade eden milli futbolcu, 'Benim aklım, fikrim zaten Beşiktaş'ta' diyerek, şunları söyledi:

'Kendimi Beşiktaş formasından başka bir formayla düşünemiyorum. Yönetim kurulumuzdan geleceğim ile ilgili konuşmak üzere henüz bir davet almadım. Ama daha önce de dediğim gibi, takımımda kalmak, en büyük arzum. 'Sezon bitimine kadar, İstanbul dışında bir yerde futbol oynayabilir miyim?' diye düşündüm. Futboldan ve Beşiktaş'tan uzak kaldığım bu uzun dönemde, detaylı düşünme fırsatı da buldum. İnanın, başka bir kulübe transfer olmayı, içime sindiremedim. İnşallah başkanımız, yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz, kalmamdan yana görüş bildirir. Ben de çok sevdiğim formamı giymeye devam ederim.'

Muhabir: Alper Sel

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/rss/281334--q...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın