Görüş Bildir
Haberler
"Arda Turan'a İhtiyacımız Var"

"Arda Turan'a İhtiyacımız Var"

Fatih
11.09.2014 - 00:05

"Arda Turan'a İhtiyacımız Var"

Atletico Madrid'in tecrübeli sağ beki Juanfran, Arda Turan'a takım olarak Real Madrid karşısında ihtiyacı olduklarını söyledi.

Hafta sonu oynanacak olan Atletico Madrid - Real Madrid derbisi öncesinde Atletico'nun sağ beki Juanfran, rakipleri hakkında konuştu. Real Madrid'de Xabi Alonso ve Angel di Maria'nın ayrılışını yorumlayan deneyimli savunmacı, Arda Turan'a ihtiyaç duyduklarını söyledi..

Juanfran, 'Real Madrid'e veya başka bir takıma karşı aşırı bir özgüvene sahip değiliz. Real Madrid hakkında söyleyebileceğim tek şey muhteşem bir kadroları var. Oyuncular gelir ve giderler. Her yıl en iyi oyuncuları alıyorlar ve bundan şikayet edemezler' ifadelerini kullandı.

Rakiplerini yenme şansları hakkında açıklamalarda bulunan Juanfran, 'En iyi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız ve yakaladığımız fırsatları değerlendirmeliyiz. Bernabeu'daki bir maç hiçbir zaman kolay değildir. Bunu geçen zaman iyi yaptık ve aynı sonucu bir daha almak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Arda Turan'ın takıma etkisi hakkında da konuşan deneyimli isim, 'Ona ihtiyacımız var, oyun tarzımızı biliyor ve en iyi oyuncularımızdan biri. Umarım bu maçta oynar' ifadelerini kullandı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/isp...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın