Görüş Bildir
Haberler
TV
'12 Monkeys' Dizisinin Fragmanı Yayınlandı

'12 Monkeys' Dizisinin Fragmanı Yayınlandı

Ulaş
03.11.2014 - 20:56

SYFY’ın bir süre önce duyurduğu 1995 yapımı aynı adlı filmden uyarlanacak olan 12 Monkeys (12 Maymun) dizisinin fragmanı yayımlandı. Dizi, 2015 yılında gösterilmeye başlanacak.

12 Monkeys dizisinin fragmanına geçmeden önce konusuna kısaca değinelim. Yıl 2035 ve insanlık yok olmak üzeredir. Bir salgın nedeniyle insanların büyük çoğunluğu ölmüştür ve geriye kalanlar da küçük topluluklar halinde yer altında yaşamak zorunda kalmışlardır. İnsanoğlu ne zaman yok olmakla karşı karşıya kalsa her zaman bir çözüm yolu bulmuştur. Bu defa da zamanda yolculuk yapmanın bir yolunu bulurlar ve test amacıyla eski bir mahkumu (James Cole) geçmişe yollarlar. James Cole kendisini geçmişte bir akıl hastanesinde bulur. Klasikleşmiş bir şekilde başlarda kimse bu mahkumun gelecekten geldiğine ve salgına inanmaz.

Dizide James Cole rolünü Aaron Stanford üstleniyor. Amanda Schull, Kirk Acevedo, Noah Bean gibi isimler de Aoran’a eşlik ediyor. Oyuncuların SYFY ile şu anda 10 bölümlük anlaşmaları bulunuyor fakat bunun dizinin popülerleşmesine göre değişebileceğini de belirtelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12 Monkeys - Trailer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
1
0
0
0
0
0