Görüş Bildir
Haberler
Zenit'ten Rahat 3 Puan

Zenit'ten Rahat 3 Puan

Fatih
16.09.2014 - 23:59

Zenit'ten Rahat 3 Puan

Benfica karşısında baştan sonra etkili bir oyun sergileyen Zenit, Brezilyalı golcü Hulk'ın önderliğinde Devler Ligi'ne 3 puanla başladı.

Şampiyonlar Ligi'nde sürpriz yapması beklenen iki ekipleri arasında yer alan Benfica ve Zenit , Portekiz'de karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan Zenit, ilk yarıda bulduğu gollerle zafere uzandı.

Henüz 5. dakikada Shatov'un güzel pasıyla ceza sahasına yönelen Hulk, yayın üzerinden çok sert vurdu ve topu ağlarla buluşturarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra rakip kalede kısa süreli bir baskı kuran Benfica, Luisao ile pozisyonlar bulsa da topu filelerle buluşturmayı beceremedi. İlerleyen dakikalarda oyunda tekrar dengeyi bulan Zenit, 22. dakikada farkı 2'ye çıkardı.

Danny'nin kullandığı korner vuruşunda arka direkte Belçikalı Axel Witsel bomboş pozisyonda topu filelere yollamayı başardı ve durumu 2-0'a taşıdı. İkinci gelen golle beraber oyundan tamamen düşen ev sahibi, kontrolü Zenit'e bıraktı ve devre konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda Benfica risk aldı ancak yine golleri kaçıran taraf Zenit oldu. Brezilyalı golcü Hulk ile 61'de direğe takılan konuk ekip, Devler Ligi'ne 3 puan ve rahat bir galibiyetle başladı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/benfica-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın