Görüş Bildir
Haberler
Yusuf Çim Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

Yusuf Çim Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

Hem şarkıcı hem oyucu Yusuf Çim in HAYATI

Yeni Başlayacak dizi olan Çilek Kokusu isimli dizide başrol oynayacak olan yakışıklı oyuncu aynı zamanda model Yusuf Çim Kimdir nereli kaç yaşında?

Çilek Kokusu Burak Kimdir? Yusuf Çim 26 Eylül 1991 yılında İstanbul’da doğdu.Kendisi 3 kardeştir ve o en küçükleridir.Kendisinden hariç ablası ile abisi bulunmaktadır.Babasının mesleği eczaneciliktir.İlkokul yaşantısına Cibali ilköğretim okulunu okuyarak başlamış, ortaokulu ise Riyaziyeci Salih Zeki okulunda tamamlamıştır.Ortaokuldan sonra lise için Meslek Lisesini tercih etmiş ve puanı yüksek olmasına rağmen Bilgisayar Programcılığı bölümüne giriş yapmıştır.Liseyide başarıyla bitirdikten sonra Üniversite eğitimi için İstanbul Arel Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünü tercih etmiş ve halen öğrenimini sürdürmektedir.Boyu 1.88’dir.

Kendisi Oyunculuk ile Modellik dışında iyi bir futbol oynama kapasitene sahip biridir.Lise okuduğu sıralarda İ.B.B paf takımında oynamış daha sonra Fatih Hilal Spor’a transfer olmuş fakat sakatlanması neticesinde futbol yaşantısını bitirmiştir.Mankenlik mesleğini 2009 tarihi ile 2012 tarihleri arasında yapmıştır.Birçok önemli markanın katalog çekimlerinde kendisi fotomodel olarak bulunmuştur.

2010 ve 2011 tarihlerinde hem Avea hemde Galatasaray Mobil reklamlarında oynama şansı yakaladı.2011 tarihinde Demet Akalın’ın çekmiş olduğu Aşk isimli parçasında kendisi oynamıştır.Modellik yapmış olduğu sırada Ünlü markalarla defilere çıkmıştır.Bu markalardan bazıları Damat, Kiğili, Tween, Polo, Mango gibi isimlerdir.

2011 tarihinde düzenlenmiş olan Best Model yarışmasına katılmış ve bu yarışmada ikinci olmuştur.Mankenlik sonrasında şarkıda çıkarmıştır.2013 tarihinde Olsun Bi Kere isimli Ep albüm ile müzik yaşantısına giriş yaptı.

2014 tarihinde Show Tv ekranlarında yayınlanan Ezra isimli dizide Mustafa karakterini canlandırmıştır. Ezra dizisi Mustafa olarak canlandırdığı dizide oldukça adından bahsedilmiştir.

Çilek Kokusu dizisinde Burak karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: http://www.kimdirkim.com/yusuf-cim-ki...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yusuf Çim - Olsun Bi Kere ( Official Video )

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın