Görüş Bildir
Haberler
Yükselen Burç Hesaplama ve Dev Hizmet: Sana Yükselen Burcunu Söylüyoruz!

etiket Yükselen Burç Hesaplama ve Dev Hizmet: Sana Yükselen Burcunu Söylüyoruz!

Yükselen burç hesaplama...

Doğum saatini hatırlamayan ebeveynlerden dolayı, yükselen burcunu öğrenememek ülkemizin kanayan yaralarından biridir. Fakat artık bu çileye bir son veriyoruz.

Onedio ekibinden dev hizmet: Yükselen burcunuzu buluyoruz!

Soruları cevaplayın ve yükselen burcunuzu öğrenin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce vücut tipini öğrenelim...

2. Şimdi de giyim kuşam tarzını seç bakalım...

3. Bir ortama ilk kez girdiğinde nasıl bir izlenim bırakırsın?

4. Hangisi senin için en korkutucudur?

5. Sana hangisini ikram edelim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de sana huzur veren bir manzara seç!

7. Bir de sana yoldaş olacak bir hayvan seç!

8. Ve o gün geldi: Sana piyango çıktı! Tüm bu parayı ne yapacaksın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ele avuca sığmaz, lider ruhlu bir yükselen Koç'sun!

Ateş grubunun ilk burcu, zodyak'ın küçük haylaz çocuğu Koç'sun! Hareketli ve azimlisin. Seni durdurabilecek şey yok! Elli kere yenilsen de elli kere yeniden başlarsın. Yükselen burcundaki ateş sana sürekli enerji veriyor. Bu enerjiyi spor yaparak ve çok çalışarak atmalısın; yoksa öfke baş gösterir!

Keyif çatmayı iyi bilen, güzelden iyiden anlayan sensin: Yükselen Boğa'sın!

Her şeyin en güzelini, iyisini seversin. Yemek yemeyi seven, güzel giyinmeyi önemseyen bir yapın var. Azıcık ağır kanlı birisin ama olsun. Yükselen burcun Boğa sayesinde hayattan en iyi tadı almayı sen biliyorsun! Biraz da çevrenle paylaşırsan, mükemmel olursun!

Zehir gibi aklın var, türlü türlü huyun var: Yükselen İkizler'sin!

Ele avuca sığmıyorsun! Çok aktif bir zekan var. Hemen hemen her konuda mutlaka söyleyecek şeyi olan, herkesle iyi anlaşan şahane birisin! İnsanları organize etmekte üzerine yok. Fakat biraz daha derin ilişkiler kurmak için daha sabırlı davranmalısın. Çünkü çok sabırsızsın!

En asil duyguların insanısın: Yükselen Yengeç'sin!

İnsanlara güven veren, anaç ve sıcak bir havan var. Herkes koşup derdini sana anlatıyor, en güzel dost sensin! Empati yeteneğin çok yüksek! Fakat başkalarının derdini kendine dert edinebiliyorsun bazen. Biraz bencil ol!

Ortamların en havalısı, en birincisi, liderisin: Yükselen Aslan'sın!

Burası orman olsaydı, sen kralımız/kraliçemiz olurdun! Bir ortama girdiğinde hemen fark ediliyorsun. Çok gösterişlisin. En paspal halinle bile diğer insanlardan ayrılan bir havan var! İnsanlar seni doğal bir lider olarak görüyor. Fakat her zaman ilgi odağı olmak insanı yorabilir bazen... İç dünyana da zaman ayırmalısın!

Herkesi hizaya sokan, arka toplayan, en güvenilir dost sensin: Yükselen Başak'sın!

Düzen, nizam seviyorsun! Herkesin yardımına koşuyorsun. Herkesi anlayabiliyorsun. Bu açıdan çok harika bir dostsun ama birazcık sivri dillisin! Birazcık umursamaz ve değişimlere açık olursan her şey süper olur!

Güzellik ve iyi kalplilik seninle vücut bulmuş; yükselen Terazi'sin!

Sen ortamların tatlı dilli, kibar, zarif prensesi / prensisin! Çok hoşsun, seni sevmeyen kıskanıyordur çok net! Adil ve düşüncelisin. Biraz bencil olmayı denemelisin! Herkesi kendin gibi sanmamalısın!

Karanlıklar içinden ışık saçan, zarif düşünceli, gizemli bir yükselen Akrep'sin!

İşte geldi ortamların gizemlisi! Garip, karanlık bir çekiciliğin var. İnsanlar senden hem çekiniyor, hem de sana yanaşmak istiyorlar. Her imayı anlıyorsun ve sözlerini dikkatli seçiyorsun. Herkesle yüz göz olmuyorsun. Cool kelimesi sende hayat bulmuş adeta! Biraz daha sıcak kanlı olsan insanlar senin ne kadar harika biri olduğunu görme fırsatı bulsa keşke!

Bir filozof kadar zeki, bir gezgin kadar rahat birisin: Yükselen Yay'sın!

Gitmekle, uzaklaşmakla kafayı bozmuşsun! Doğuştan şanslı ve iyimsersin! Sürekli kanın kaynıyor, farklı ülkeleri gezmek istiyorsun. Büyük resmi görebilen, derin bir zihnin var. Daha da fazlasını; dünyayı istiyorsun ve hemen şimdi! Fakat tüm istediklerini gerçekleştirebilmek ve sağlıklı ilişkiler kurabilmek için biraz detayları da düşünmen gerekiyor. İnsanlar seni sorumsuz olarak görüyor olabilirler...

Dimdik duruşun ve sağlam karakterinle tam bir yükselen Oğlak'sın!

Soğuk ve mesafelisin belki ama sevdiklerinin resmen yaslanabileceği bir kaya gibisin! Sapasağlamsın! Katı kuralların ve prensiplerin var. Zeki ve garanticisin. Sadece biraz karamsar olmak gibi bir kötü özelliğin var. Biraz daha yumuşak ve değişimlere açık olsan, on numara insansın!

Dünyayı kurtaracak orijinal fikirlerle dolu insan sensin: Yükselen Kova'sın!

Ortamların en zeki insanı sensin! Nerede orijinal bir fikir var, hepsi senden çıkıyor. Sen olmasan, insanlık olarak bir adım bile ilerleyemezdik! Vızır vızır çalışan zehir gibi aklın, maalesef, insan ilişkilerine pek de iyi çalışmıyor. Biraz empati kurmayı denesen ve gerçek hayata dönsen iyi olur! Onun dışında; sensiz ne yapardık, bilmiyoruz! Biraz da bizim seviyemize in ki; senin o eşsiz zihninden faydalanabilelim!

Sevmeyi ve şefkati senden daha iyi bilen yok: Yükselen Balık'sın!

Sen ortamların en sevilesi, en minnoş, en yumuşak kalpli insanısın! Sanatçı ruhlusun, yaratıcısın. Herkesle empati kurabiliyorsun, çok vefalı ve sadık bir dostsun! Fakat herkesi kendin gibi sanmak o yumuşak kalbine yaralar açabilir. Kendi dünyana çekilmek yerine hayatın gerçekleriyle yüzleşmeyi denemelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3088
2511
1042
431
365
317
269
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın