Görüş Bildir
Haberler
YouTube'un Derinlerinde Kalsa da Takip Ettikten Sonra Bağımlısı Olacağınız, Değeri Az Bilinen 13 Kanal

YouTube'un Derinlerinde Kalsa da Takip Ettikten Sonra Bağımlısı Olacağınız, Değeri Az Bilinen 13 Kanal

YouTube'da ne cevherler var bir bilseniz! Popüler kanallar bu az bilinen kanalların yanına bile yaklaşamaz. 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cep Hikayeleri

1. Cep Hikayeleri

Hep meşhurların hayat hikayelerini mi okuyup izleyeceğiz? Bizden birinin hikayesi, bazen umut veren bazen hüzünlendiren hayatların detaylarını anlamak bizi çok daha iyi biri yapacak. Cep Hikayeleri, bizlerin hikayesini anlatıyor.

2. Then & Now

2. Then & Now

Felsefe, tarih ve politikaya dair merak ettiğiniz kavramları yüzeysel, sıradan bilgiler yerine ince elenmiş, saatler süren araştırmalar sonucu ortaya çıkan çalışmalarla anlatan bu kanal İngilizce ama Türkçe altyazılı videolarıyla da karşılaşmak mümkün. Bazı ilginç konular sizde İngilizce öğrenme isteği doğurabilir.

3. Dilozof

3. Dilozof

İngilizce olmasın, biz felsefeyi Türkçe tüketmek istiyoruz diyorsanız Dilozof, görece az takipçi sayısına aldırmadan merakımızı gidermek için içerik üreten bir kanal. Felsefeden sanata bilimden kültür tarihine değin her şey bu kanalda var.

4. KALT

4. KALT

Biraz da mizah diyelim mi? Denenmiş ve artık görmekten sıkıldığımız mizah unsurlarını bir çırpıda unutturacak KALT ekibinin videoları, mini dizileri, podcast içerikleri muhtemelen sizi de bağımlı hale getirecek. Bizim favorimiz Hangi Çağda Yaşıyoruz serisi.

5. Tarih Obası

5. Tarih Obası

Orta Asya'dan Anadolu'ya Türk tarihi, kültürü, mitolojisi; destanlar, masallar, hikâyeler... Bunun yanında gündelik hayata dair entelektüel tartışmalar, akademik makalelerin detaylı incelenmesi, anlayacağınız burada bir maden var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çetin Çetintaş

6. Çetin Çetintaş

Yoga ve meditasyon hayatın streslerinden arınmak için bizim en büyük yardımcımız olabilir ama vakit bulup kurslara gitmek, yüzlerce lira harcamak çoğunlukla bizi vazgeçiriyor. Çetin Çetintaş evde giriş seviyesinden başlayarak yoga ve meditasyon konusunda bizi derslerine davet ediyor. 

Yarattığı etkiye bakacak olursak en faydalı kanallar arasında.

7. Ayhan Sicimoğlu

7. Ayhan Sicimoğlu

Belki Sicimoğlu'nu duymuşsunuzdur, geziyor, görüyor ve bizi ekrana kilitleyecek sohbetiyle tüm dünyayı anlatıyor. Onunla vizesiz pasaportsuz ufak bir dünya turu için YouTube kanalını ziyaret ediniz.

8. Inside the Score

8. Inside the Score

Klasik müziğin doğuşundan popüler rap müziğin bizi nasıl etkilediğine dair bazen aklımıza bile gelmeyecek soruların yanıtı Inside The Score kanalında. Biz Mozart'ın neden bir dâhi olduğunu merak ediyorduk, yanıtını bulduk. Modern melodi anlayışıyla Bille Eilish'i anlatan video da sizin ilginizi çekebilir.

9. Erkek Kanalı

9. Erkek Kanalı

Adı üzerinde, erkekler için bir rehber bu kanal. Giyim kuşam konularında merak ettiğiniz şeyler varsa, kadınlara nasıl yaklaşacağınızı kestiremiyorsanız bu kanalda sizin için güzel tavsiyeler var. Tüm bunları yapabiliyor olsanız bile bu sohbet ilginizi çekecek.

10. Bilimfili

10. Bilimfili

Zihinler açılsın! Öyle sürekli video üreten bir kanal değil Bilimfili ama doğaya, dünyaya dair hayli güzel çalışmaları var, izlerken ucu bucağı olmayan bir öğrenme sürecine giriş yapıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Flaps Club

11. Flaps Club

Türkiye'nin entelektüel haritasını oluşturmak için her alandan entelektüel kişilerle mülakatlar yapan, onların dünya görüşünü hiçbir yerde bulamayacağımız biçimde paylaşan Flaps Club başarılı, meşhur insanların iç dünyasını daha önce sorulmamış sorularla tanımak için faydalı bir rehber.

12. Ümid Gurbanov

12. Ümid Gurbanov

Burada bir hizmet var... Ümid Gurbanov, YouTube kanalında sanatçı, yazar ve düşünürlerin yapılan röportajlarını Türkçe altyazılarını oluşturarak paylaşıyor. Bakış açımızı değiştiren bu videolarla dünyaya yepyeni bir kapı açıyor anlayacağınız...

13. Müebbet Muhabbet

13. Müebbet Muhabbet

Eskimeyen mizah anlayışlarıyla Cenk ve Erdem artık radyo yerine YouTube'da, hem de görüntülü! Onların kendine bağımlı eden, akıl dolu mizahla yoğurulmuş sohbetlerini, yer yer ilginç konuklarla takip etmek isteyeceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
13
3
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın