Görüş Bildir
Haberler
Yılmaz Vural: "Hocanın Dedikleri Ciddiye Alınmalı"

Yılmaz Vural: "Hocanın Dedikleri Ciddiye Alınmalı"

Enver K.
02.03.2015 - 22:32

Trabzonspor'a 3-2 yenilen Karabükspor'da teknik direktör Yılmaz Vural açıklamalarda bulundu.

Kardemir Karabükspor’un başında ilk maçına Trabzonspor karşılaşmasıyla çıkan teknik direktör Yılmaz Vural, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İyi futbol oynadıklarını belirten Vural, şöyle devam etti; “Güzel bir maç izledik… Evinde 24 puan toplayan bir takıma karşı oynadık. Ama biz istatistiğe bakmadık. Kazansak düzlüğe çıkabilirdik. İyi bir futbol oynadık. Oyuncularımız bazı pozisyonlarda geç kaldı ve goller yedik.”

HOCANIN DEDİKLERİ CİDDİYE ALINMALI

Yılmaz Vural, oyuncularına mesaj gönderdiği son sözleri ise şöyle oldu;

“Çocuklara içeride söylediğim şu; futbol bu, iyi oynayan kazanacak diye bir şey yok. Bizim daha çok pozisyonumuz var ama maalesef başaramadık. Bu oyun tarzı umut veriyor. 7 tane futbolcumuzdan yoksunuz… Takımda eleştirebileceğim oyuncu yok.

Görev veriliyorsa ona iyi konstare olman lazım. Tabi üzüldüler ama üzülmekle olmaz. Hocanın dedikleri ciddiye alınmalı. Ben maça gelene kadar her gün 1-2 saat uyudum. İnsan bu emeğin karşılığında puan almak istiyor ama… Başarı kazanmaktır. Kazanmamız lazım. İnşallah bu gollerin arkası gelir. Trabzonspor’u kutluyorum, hakemi de kutluyorum.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/03/0...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın