Görüş Bildir
Haberler
Yılın En İyi Oyunu Seçildi | Dragon Age: Inquisition

Yılın En İyi Oyunu Seçildi | Dragon Age: Inquisition

Harname
07.02.2015 - 21:22 Son Güncelleme: 09.02.2015 - 10:13

2015 Yılın En İyi Oyunu Seçildi | Dragon Age: Inquisition

DICE Summit her yıl gerçekleştirdiği “Yılın En İyi Oyunu ve Kategorisinde En İyi Oyun” listesini açıkladı.

D.I.C.E Summit tarafından açıklanan listede yılın en iyi oyunu olmayı Dragon Age: Inquisition başardı. Game of the year at the DICE ödülünü kazanan Dragon Age yapımcılarından henüz bir açıklamadı gelmedi. Bize sorarsanız da bu ödülü hakettiğini söyleyebiliriz.

Dragon Age: Inquisition hakkında kısaca bilgi verelim. Oyunumuz çok büyük bir alanda geçiyor, oyunun hikayesi de oldukça sürükleyici. Ancak oyunda o kadar çok detay var ki sanırım oyunu bitirdim demek hata oluyor. Dragon Age serilerinin en iyisi olduğunu da söyleyebiliriz. Sürekli farklı bir olay olan oyunda, yeni yapılar, yan görevler de karşınızda oluyor. Oyunun akıcılığı ise tartışılmaz.

Görselleri kaynakta görebilirsiniz.

Merak edilen diğer oyun kategorilerinde ise En iyi aksiyon oyunu Destinity, en iyi spor oyunları içerisinde FIFA 15, en iyi macera oyunlarında ise Middle-earth: Shadow of Mordor listede yer aldı. Listedeki diğer oyunları kaynakta görebilirsiniz.

Kaynak: http://kafalog.com/yilin-en-iyi-oyunu...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılın En İyi Oyun Ödülü

Oyunlar, teknoloji ve daha fazlasına ulaşmak için en doğru adres. Elinden geldiğince oyunları, teknolojik gelişmeleri, kültürel etkileşimleri takip edip size sunar.

H1Z1 Platformu

LOL Platformu

Kaynak: http://kafalog.com/yilin-en-iyi-oyunu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın